onsdag 23 mars 2016

Högtryckstvätt rea

Alltid fri frakt och snabb leverans. Högtryckstvättar för bil-, tralltvätt och allmänt spolande på fastigheten. Välj om du vill ha en högtryckstvätt med slangvinda och automatisk start och stopp. Letar du efter en högtryckstvätt ? Stort sortiment av högtryckstvättar till låga priser hittar du hos bygghemma.


Sveriges största bygghandel på nätet!

Med en högtryckstvätt så råder du bot på problemet - vi erbjuder högtryckstvättar från kända varumärken till låga priser! Sortera efter: Relevans, Nyhet, A-Ö, Pris, Betyg. Terasstvätten – ett tillbehör som du monterar på din högtryckstvätt – är ett smart val eftersom den är skonsammare mot underlaget samtidigt som den minskar . Det är få som tycker det är kul att städa men de flesta av oss gillar att styra stora kraftiga maskiner. Gör i ordning utemöbler, altan, stenplattor, tak och mycket mer där hemma.


Kärcher KPremium Home är en mycket kraftfull högtryckstvätt som lämpar sig för frekvent . Just nu ingår det ett plastvisir med hörselskydd (värde 395:-) när du handlar din högtryckstvätt hos oss! En verkligt högpresterande maskin med robust och .

Med hög prestanda, precision och effektivitet hjälper . Funderar som sagt på att köpa en högtryckstvätt. Kolla på E1det är en riktigt fin högtryckstvätt. Isf är det kanske inte så konstigt att den inte preseterar så bra. Med en kraftfull högtryckstvätt blir rengöringen av maskiner, fordon och byggnader enklare. I vårt sortiment från Kärcher hittar du en lösning oavsett behov: vi har . LADDA NED HELA ARTIKELN och se vilken högtryckstvätt som klarade sig . STIHL-MS-241-CM bensinmotorsåg.


En högtryckstvätt idealisk för användning inom jordbruk, fordondonstvätt och annan. Denna högtryckstvätt i kompaktklassen är bekväm, lätthanterlig . Upprättstående högtryckstvätt för snabb, bekväm och grundlig borttagning . Lagerrensning på stora delar av vårt Kärcher sortiment! Priset gäller så långt lagret räcker! En praktisk högtryckstvätt med massor av kraft.


Bäst för grundläggande utomhusrengöring. Modellen med den bästa prestandan i serien av kompakta . Handla till bra pris med 1dagars öppet köp och fri retur hos Bikester.

X-TRA är en högtryckstvätt för privat användning med hög prestanda och är samtidigt både flexibel och användarvänlig. En perfekt följeslagare för alla dina utomhusaktiviteter. Jakt, slakthuset, campingen, mountainbike, hästsport och saltvattensaktiviteter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg