fredag 11 mars 2016

Sløyfer og lekter

Konstruksjonsvirke lekter montert på vegg og tak. Rekker, lekter og sløyfer , ubehandlet. Furu 36X0Royal Lekter Brun Rb. Logg inn for å se priser og lagerstatus.


Til å feste sløyfer og lekter må man bruke spiker eller skruer som er varmeforsinket eller har tilsvarende korrosjonsbeskyttelse.

Alternativt kan det benyttes skruer . For det første fordi det opprinnelig ikke ble . Video fra Skarpnes som viser deg hvordan man legger lekter på tak. Montering av sløyfer og lekter. Lekter og rekker leveres i fallende lengder, det vil si at.


Pris: laveste først, Pris: høyeste først . Det anbefales å bruke impregnerte sløyfer og lekter.

Høyden på mønekammen er avhengig av takfallet og hva slags lekter og sløyfer som blir brukt. Dette bladet behandler taktekking med betong- og tegltakstein. Bladet viser hvordan man legger sløyfer , lekter og stein, og hvordan man oppnår tilstrekkelig. Brukes eksempelvis som stendere i delevegger eller utlekting i forbindelse med.


Valg av dimensjon er avhengig av. Asfalt takbelegg og asfaltshingel på taktro kan være godt egnet som undertak for montering av sløyfer og lekter , og for ny tekning av metall eller . For å oppnå et resultat som forventet, bør følgende hovedpunkter følges nøye: 1) Undertaket. Det er drensriller i omleggene og hvert bord er endefrest for skjøting. Takbordene skal monteres på trykkimpregnerte sløyfer og lekter. Helst ikke bredere mønekam enn 36mm.


Trelast for dette formålet benevnes som sløyfer , rekker og lekter. Bruksområdene for sløyfer (mm tykkelse) og lekter (– mm tykkelse) er utlekting for . Sløyfer legges fra takfot til møne. Trebolit HOMEtile Takpanner festes med selvborende skruer. Båndet kan også benyttes tilsvarende . Husk at jo grovere lekter, desto mer rett og solid blir det – i tillegg .

Takstein legges på et system av undertak, sløyfer og lekter. Dette gir god utlufting mellom undertaket og taksteinene, samt muligheter for drenering av eventuell . SLØYFER UNDER LEKTER FOR TAKTEKKING.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg