fredag 18 mars 2016

Tvätta bilen guide

Motors biltvätts-ABC tar din bil från smutsig lorthög till gnistrande blank pärla i nio steg. Fram med gummistövlar, tvätthink och tålamod. Bildoktorn - Handtvätta bilen ( proffsguide ) bildoktorn.


Här lär vi ut hur du tvättar din bil som en riktig bilrekonditionerare. Allt från avfettning till borttagning av klisterrester och asfalt.

En omfattande guide till hur du ska rengöra din bil på bästa sätt - steg för. Ta först ut mattorna och tvätta dem, helst med högtryckstvätt och . En återkommande fråga till oss är hur man tvättar sin bil själv. Här får du tips och trix på hur du skonsamt tvättar bilen och undviker. Följer du våra tips får du en vårfin bil som skiner ikapp med solen.


Alla kan tvätta bilen men man måste vara lite försiktig så att det inte blir fel . Dessutom går det snabbt och du skyddar lacken mot skador.

Hur lyckas man bäst med rengöringen av bilen ? Om du har en bil som du trivs med och bryr dig om, har du utan tvivel en utmaning om vintern. Hur i all världen ska man kunna tvätta bilen om vintern, både . Din bil mår bra av att vara ren men den mår dåligt av att tvättas på fel sätt. Så här gör du för att tvätta skonsamt, effektivt och miljövänligt. I denna guide finner du tips och råd om hur du får din bil att blänka och bli som ny.


Här är de vanligaste misstagen . Du ser en ny bil som kör bredvid dig på vägen och tror på dig själv, ”jag borde verkligen tvätta min bil ”. Oroa dig inte, vi har alla varit där. Börja med att tvätta bilen grundligt. En ren bil är det absolut viktigaste för att få ett bra resultat. Jag använder en miljöavfettning och låter den . Som alla vet är det mycket viktigt att underhålla sin bil genom att tvätta och vaxa den med jämna mellanrum.


Har dock nu köpt en lite dyrare bil som jag bryr mig mer om, och undrar hur dåligt det egentligen är att tvätta bilen där? Tvätta alltid bilen på ett ställe som tar.

Att tvätta din bil är avkopplande, det finns inget bättre än att tvätta sin bil och sedan koppla av. Med våra automatiska biltvättar kan du koppla av medan våra maskiner tvättar din bil. Enklare än så här blir det inte! Välj mellan flera olika program och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg