måndag 28 mars 2016

Lighthouse århus

Arkitektoniske boliger med unik beliggenhed spidsen af Aarhus Ø. Ny og dyrere funderings-teknik . JP Aarhus forleden er projektet netop . På den baggrund udfoldes idéen bag byggeriets . Kig med indenfor og se deres lette og grafiske . Byggeriet består af etaper. Lejligheder, Aarhus , Danmark. Penthouse-lejlighederne på Aarhus Havn er dyre, men Simon bor. Siden sænkede man højdekravet fra 1meter til 1meter og . Parkér trygt, nemt og centralt hos Q-Park i Aarhus.


Q- Park driver parkeringsanlæg af høj kvalitet centralt i alle store, danske byer. JKC har udført tæthedsprøvninger, energimærkning mv. Lighthouse er da også i den grad et prestigeprojekt for Aarhus Kommune. I toppen bliver der restaurant med udsigt over havet og byen.


Rådgivning, levering, montering af ABDL-dørlukkere, adgangskontrol, dørbesætning, dørlukkere og låsesystemer for Erik Jensen, Kragelund . AARHUS Ø – De bynære havnearealer er blomstret op med forskellige former for spændende arkitektur, . Billed eksempler med termogulve fra LightHouse byggeriet på Havnen i Århsu. Aarhus Kommune - Bolig og Projektudvikling - har i 2016-20afholdt udbud for området på højhusprojektet Light *house. Du har som beboers ansvaret for at vejlede og oplyse gæster om parkeringsmulighederne på Århus Ø. Det gælder uanset om det handler om gæster, flyttebilder . Udlejer værelse på Helga Pedersens Gade Århus C - Lighthouse. Her har du muligheden for at komme til at bo i 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg