fredag 18 mars 2016

Måla högblankt själv

Hur målar man bäst högblanka ytor och vilken färg används? Det bästa är ju att måla med spruta, själv använder jag en HVLP kompressor . Att måla med högblank färg är svårare än matt färg, pga. Underarbetet är extra viktigt när du målar högblankt ! Hur måla köksluckor med högblank färg utan att få skrovvel från.


Håller på att måla mina köksluckor och har köpt en dyr högblank färg och en fin skumgummiroller.

Ska du själv måla om där hemma? Måla som ett proffs – viivilla. Du behöver: Sandpapper, skumgummiroller, ett tråg att hälla upp färgen i, en pensel om . Servalac Exklusiv Högblank Lackfärg. Här får du tips och instruktioner om hur man målar om snickerier på rätt sätt. Man brukar välja en högblank lackfärg till ytor som ska göras rena ofta, men för . Det finns även andra glans tal.


Vilken glans du väljer är oftast en smaksak, men blank och högblank färg används mest vid målning. Om du inte vill måla själv kan du lämna in luckorna till en målarfirma eller en billackerare.

Vill du ha extra högblanka skåp så be dem använda . Om du kan acceptera en smula struktur i färgen (som en fin lackrulle ger) kan du måla en slät yta på en dörr eller annan yta. Om man vet hur man ska göra. Så innan du börjar måla är det en god idé att se denna. Förutom färg och tålamo behövs en hel del kunskap. Du rengör penslar, verktyg och dig själv i vanligt vatten innan färgen torkat.


De passar utmärkt när du ska måla dörrar, lister och möbler inomhus. Välj mellan grundfärg, halvblank, högblank och flera nyanser. Internationals utbud av skrov-, däck-, interiör- och kölsvinsfärg för skyddande och dekorativa ändamål.


Om du väljer en högblank färg måste du vara mycket noggrann med både slipning, spackling och målning. I de flesta fall är en halvblank färg en bra kompromiss . Målet var att få bordet lite kitchigt med högblank svart färg, inga synliga. Nyckelord: grundmåla , grundmåla bord , diy , gör det själv , do-it-yourself ,. Falu rödfärg går endast att måla där slamfärg.


Renovera ditt kök genom att måla dina köksluckor i en annan kulör. DIY-projekt är som frisörer och hantverkare, man vill gärna ha någon form av personlig rekommendation så att man vet att det som i teorin låter .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg