torsdag 31 mars 2016

Huse til salg bagsværd

Se alle huse til salg i Bagsværd. Få det fulde overblik, uanset hvilken type hus du søger. Bliv skrevet op i vores køberkartotek og få besked når vi får nye boliger til salg. Vores lokale ejendomsmæglere kan sælge din bolig! På den anden side kan der også være økonomiske fordele ved at eje et fredet eller bevaringsværdigt hus.


Drømmer du om mulighed for at forene bolig og erhverv i et hjem med arkitektonisk kant?

Her er gode naboer og når du kommer hjem fra arbejde. Villa til salg bagsværd fra Kr. Kun km Københavns centrum, og centralt beliggende i Bagsværd. Kort afstand til byens gode handelsliv med bl. Viser alle andelsboliger til salg i Bagsværd.


Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din . RobinHus ejendomsmægler Søborg- Bagsværd med solid lokal erfaring og fast lavt. Jeg sørger for resten, således at du får det bedste salg af din bolig, uanset,. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Vores færdige rækkehuse til salg står klar til at tage imod! På en central og attraktiv beliggenhed i Bagsværd opstår nu en ”grøn oase” med super attraktive boliger. Fuldt udbygget omfatter projektet op mod 2boliger . Se billeder i større størrelse . Kom indenfor: Her er huset til millioner. Ejendomsmæglerparret Hanne Nørrisgaard og Peter Norvig har sat deres enorme villa ved Bagsværd Sø til salg.


Visionen for Bagsværd Bypark er, at det skal blive til et attraktivt byområde med en blanding af boliger og detailhandel samt offentlig og privat kontor- og . KØB din drømmebolig - Haspegårdsvej 6 Bagsværd - Find den her hos Geisler. Lars har mere end års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne . Kontakt din lokale ejendomsmægler i Søborg, Dyssegård og Bagsværd. Vi er specialister i salg af villaer, rækkehuse og lejligheder.


Landets indtil videre dyreste udbudte hus er nemlig blevet sat til salg for. Huset ligger umanerligt smukt ned til Bagsværd Sø og med skoven . Vi er stolte af at være forhandlere af det lækre og luksuriøse Bagsværd Lakrids, der er håndlavet lakridskaramel produceret af minimum rå lakrids. Hos LokalBolig Søborg går vi ind for personligt salg.


Med engagerede mæglere, der altid . Nyt boligbyggeri i Bagsværd. I det tidligere erhvervskvarter i den centrale del af Bagsværd er der et interessant byggeprojekt på vej frem.

Solhusene bliver en del af Bagsværd Bypark, som fuldt udviklet forventes at rumme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg