måndag 14 mars 2016

Chockklorera pool

Att chockklorera poolvattnet är viktigt, detta för att mätta poolvattnet på klor vid uppstart samt . Chockklorera poolen och låt stå ett dygn. Vinn tillbaka dina pengar vid köp av pool eller spabad. Vi fyller år och kommer under . Kan lite om mycket samt mycket om pool efter år.

Det finns en pool för alla trädgårdar och plånböcker, det gäller bara att . H-värdet skall vara 2-i en pool. Tillsätt Activ Pool Klor LongTabs om du vill ha långsam tillförsel av klor och chockklorera kraftigt med Activ Pool Klor Quick om poolvattnet är grumligt. Jagbrukar även chockklorera då. Sen ju högre temp, ju högre. En pool ska vara ren och fin annars kan man stänga av den och sälja den.


Problem med mjölkigt vatten och slemmig yta på. Det är inte svårt att sköta om sin pool.

Ett bra balanserat vatten är A och O för poolens funktion, driftsekonomi och utrustningens livslängd. Här beskriver vi orsakerna och åtgärderna för din pool. För att du ska kunna njuta av din pool fullt ut är det viktigt att ditt vatten har rätt värden. Om poolen är försedd med en trappa av glasfiber, . Hög badbelastning, hala väggar eller andra tecken på alger. Om något av detta stämmer in gör man en chockklorering.


Kloret tar först hand om den smuts som . Nitor Pool för stora pooler och Nitor Minipool för små. Produkter som gör att du inte behö- ver ägna. Saltklorinatorn är kompatibel med alla klorprodukter för vatten-behandling på marknaden. Man kan utan problem stödklorera ( chockklorera vid uppstart) eller . Efter en timme kan du kontrollera att. Om så ej är fallet, chockklorera igen med ca: ! Att vattnet är grönt tyder på algbildning.


Poolväggarna kan också kännas hala. För att återfå vattenkvalitén ska du chockklorera vattnet. Poolkem chockklorera granu 10k.

Hög temperatur i luft och vatten. För liten mängd stabiliseringsmedel i poolen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg