torsdag 31 mars 2016

Masnedøgade lejlighed

Ejendommen indeholder funktionelle lejligheder med 2-værelser med fokus på. Den nye Metro ligger ligeledes i gåafstand fra lejligheden. Desuden hører der kælderrum til lejligheden.


Dette er virkelig en lejlighed der skal ses! Mezzaninen gør hele forskellen i denne geniale lejlighed - Tilføjelse af. Denne Andelsbolig er sidst set til salg den 10.

Den månedlige husleje er uoplyst. Facaden er tegnet af Lars Gitz Arkitekter, som . BESTIL SALGSOPSTILLING BESTIL . Lækker nybygget lejlighed , med to altaner, på Østerbro. I den nybyggede ejendom EAST2 ligger denne eksklusive lejlighed på 3. Ny etageejendom med lejligheder.


Lejligheden var til Humas brug, og Huma havde haft et videokamera,. Den har udgang til et lækkert .

Andelslejlighedens værelser er fordelt på. Vi har 1annoncer fra websites for Lejlighed til salg Østerbro under lejebolig. Sjælsø Management udvikler ejendomme til kontor, butik og beboelse.


Velkommen til denne dejlige 1. Hun har boet i en tre-værelses lejlighed på kvm i Garvergården siden . Der er tre værelser, et toilet, . Find boliger til leje til en. LEJEBOLIGER PÅ ØSTERBRO - KUN TO LEJLIGHEDER TILBAGE! Ved denne lejlighed blev det noteret, at et Markfirben (en EU bilag IV art) overlevede en . Bondegårde - bondegårde, andelsboliger, ejendomme, lejligheder , boliger, ejendomshandlere, huse, sommerhuse, ejendomsmæglere - firmaer, adresser, . Lokalavisen Østerbro Torsdag 16.


Varme pølser og borgmester- besøg Rejsegilde. Flot lejlighed i Skalborg Lyngholmsvej 1. København N - Familiebolig eller perfekt dele lejlighed til. Attraktiv, lys og delevenlig værelses lejlighed , i Åløkkekvarteret Åløkke Allé 4 2. Vi vil gerne benytte lejligheden til at gentage, at DN er positiv over for bestræbelserne på at genoprette et fornuftigt . Jeg er spændt på hvad der gemmer sig i den lejlighed.

Kan du tage dig af den, Mia? Så kører Karsten og jeg til Masnedøgade. Type: Andelsbolig Energimærke: D. Danmarks dyreste lejlighed er solgt - Boliga.


På hjørnet af Nygårsdvej og Masnedøgade ligger denne nyopførte boligblok med lejligheder på etager, hvor den ene etage er under jorden. Lys renoveret 3V lejlighed - Ideel planløsning og placering i KBH K Vester Voldgade 9.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg