fredag 25 mars 2016

Rekonda bilen själv

Följer du våra tips får du en vårfin bil som skiner ikapp med solen. Gör som proffset så går det lättare! Hur lyckas man bäst med rengöringen av bilen ? Har man ingen egen högtryckstvätt finns det bra ”gör-det- själv -hallar” på mackarna eller så . Sol, sommar och barnspyor i baksätet.

Då är rekondfirman bästa utvägen för många. I dag finns miljövänliga alternativ till traditionella . I Teknikens Världs bilvårdsguide får du inte bara ta del av vilka bilvårdsprodukter som är bäst i test utan . Bilvårdsguide: Lär av proffsens knep. Rekondförrådet: lackförsegla bilen själv.


Går man till en rekondfirma och frågar om man lika gärna kan göra jobbet själv. Komplett invändig rekond av bilen ger ny-bilskänslan tillbaka och gör hela körningen mycket behagligare.

Här tar vi dig genom absolut allt! Självklart kan du tvätta bilen i en gör-det- själv -anläggning även på vintern! Innan du börjar, gärna redan innan du åker till stationen, bör du tänka på följande:.


I den här filmen visar vi hur du på bästa sätt rengör insidan av din bil. En ren och fin insida gör att både du. Polera bilen är ett enkelt sätt att få din bil att få tillbaka nybilskänslan i lacken. Den här guiden visar dig hur.


Att rengöra bilen både utvändigt och invändigt ingår i en helrekond. Här är det Henrik Sigelin delägare på Ditec . I våra tvätta själv -hallar kan du tvätta bilen i lugn och ro. Här finns hinkar, högtryckstvätt och på vissa stationer även billyft. Och har man inte tid eller ork att städa sin bil själv – så finns det hjälp.


I Sverige erbjuder många bilfirmor helrekonditionering, något som dock . FAQ: Polering, Vaxning och Tvätt av bil. Det är mycket billigare att lära sig rekonda sin bil själv än att lämna bort men samtidigt fysiskt . Nu hade jag tänkt att rekonda min bil invändigt pga att det luktar mossa.

Så hur rekondar man bilen på bästa sätt om man ska göra det själv ? Utvändigt är bilen väldigt fin, men den. Bevara värdet på bilen längre. Hör med din BestDrive-verkstad om de erbjuder bilvård och rekond och du får .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg