tisdag 29 mars 2016

Omkreds af ligesidet trekant

Din digitale matematikportal til alle klassetrin i grundskolen. MatematikFessor hjælper alle i skolen – både elever, lærere og forældre. Hvordan finder man omkreds af trekant ? Få hjælp til beregning af omkreds for alle trekanter i Studieportalen.


Se formler og forklaringer om ligesidede trekanter.

I en ligesidet trekant er alle sidelængder og vinkler lige store. For at beregne omkredsen af en trekant , har du behov for at kende til trekantens tre sider. Folkeskole, bruge som formelsamling og interaktiv udregner. Nøgleordene er formel, udregning, . Find formler til beregning af ligebenet trekant.


En ligesidet trekant er en trekant hvor alle siderne er lige lange. Områder og linjer i og omkring cirklen, samt areal og omkreds af en cirkel - Duration: 9:36.

Lær at finde arealet af trekanter. Vi lærer i dette afsnit om de særlige egenskaber ved ligebenede og ligesidede trekanter. Hvis alle tre sider i en trekant er lige lange, kalder vi den ligesidet.


Danmarks førende matematiktræner. Se merkante resultater med det samme. Beregn højden i en ligesidet trekant med sidelængderne 7cm. Hvilke sidelængder i en ligebenet trekant med omkredsen. Beregn længden af hypotenusen i disse trekanter: 2. Find omkredsen af parallelogrammet.


Her tager man udgangspunkt i figurer med en fast omkreds og. Den optimale trekant er ligesidet og det optimale rektangel er et kvadrat. Kom godt i gang Find længde, areal og omkreds af polygoner.


Metode til at finde areal og omkreds på en retvinklet trekant, ligesidet trekant eller ligebenet trekant. Reuleaux trekanten konstrueres som en ligesidet trekant , hvor man tegner. Som ved cirklen har disse figurer den egenskab at forholdet mellem omkreds og.


I dette indlæg vil du kunne læse om en masse information om trekanter.

Formler til beregning af areal. Trekant h: højde g: grundlinje. Areal og omkreds af en trekant. Summen af vinkler i en trekant er 180°. Højde er den perpendikulære afstand fra et punkt til en modsat side.


Blandt alle n-kanter med en foreskreven omkreds er det den regulære n-kant, der. Konstruer en ligesidet trekant , hvis omkreds skal være mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg