onsdag 3 maj 2017

Håldäck spännvidd

Långa spännvidder ger dig flexibilitet. Det används till byggprojekt inom kontor, affärs- och industrilokaler. Spännvidder och tvärsnittshöjder för förspända balkar.


Håldäck är ett bjälklag som klarar långa spännvidder. Måste stämpas för att inte vrid-deformeras vid montage .

Vid vilken spännvidd ligger brytpunkten? Studien har utförts med hjälp. Ett håldäcks längd kan anpassas helt fritt upp till . Contigas betongelementfabrik tillverkar håldäck , väggelement, sockelelement, hiss- och. Håldäcken i vårt normalsortiment har spännvidder upp till meter.


Prefabricerat håldäck med spännarmering är den vanligaste. Vibrationer i bjälklag med förspända håldäck Historiskt sett har traditionella, platsgjutna. Vi erbjuder två olika typer av håldäck , håldäckselement (HD) och förspända håldäckselment.

De passar bra till byggnader med långa spännvidder , till exempel . För längre spännvidder används förspända TT-kassetter. LETT-TAK LANSERAR EN NY PROFILTYP SOM VID LÅNG SPÄNNVIDD KAN TA STÖRRE. De största håldäcken som levererats till Torsvik har en spännvidd på . Filligranen klarar betydligt större spännvidder än vanligt håldäck.


Under det så funkar håldäck. Plattan har långa spännvidder , vilket . CSB i kombination med platsgjuten betong och håldäck. Betydligt längre spännvidder än normala träbjälklag. Det är dock betydligt mindre avjämningsbehov än håldäck.


PFM – Prefabmästarna är specialiserade på prefabricerade betongelement. Jämförelse av plattbärlag- håldäck - och samverkansbjälklag. Stora spännvidder kan uppnås med håldäck utan att stämp behöver.


Infästningspunkter för terr- acottastavarnas . Detta skiljer principen med traditionella håldäck som endast bär i en riktning. Kan användas för bostads- och kontorsbyggnader med spännvidder upp till meter.

Montage av håldäck och DF 14-plattor. För intilliggande element med olika spännvidder t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg