torsdag 1 juni 2017

Nye ejerlejligheder i søborg

Både til de nye , mindre familier og til de ældre som fortsat gerne vil være. Hvis du søger bolig til salg i Søborg er du kommet til det rette sted. Nyopførte ejerlejligheder med grøn beliggenhed midt i Søborg – du kan flytte ind med det samme.


Magnolia Bakken er et helt nyopført boligbyggeri med 30 . Se 1boliger til salg til ejerlejlighed søborg fra Kr. God 3- værelses ejerlejlighed med stor privat have, carport og kælderrum EDC Jan Krogh .

Få besked når der er nye annoncer, der matcher din søgning. Se alle ejerlejligheder til salg i Gladsaxe Kommune. Få det fulde overblik, uanset hvilken type ejerlejlighed du søger. Ejendomsselskabet Dades går nu i gang med at opføre 1nye.


Adresse Søborg Hovedgade 7 4. Perfekt beliggende lejlighed med nye vinduer og terrassedør! Mørkhøj biblioteket, gyngemosehallen, de skoler og især Torvegaar gør det både rart og sjovt at få nye venner. Uddannelse i området er blandt andet Nørre . På lidt over minutter kan man komme med S-tog fra Buddinge Station til .

Flot værelses ejerlejlighed central i Søborg. Ejerlejligheden:Lejligheden fremstår flot og . Bliv skrevet op i vores køberkartotek og få besked når vi får nye boliger til salg . Smuk og roligt beliggende centralt i Søborg. Inspiration til din nye lejlighed. Find og kontakt udlejere af ledige lejligheder og huse til leje omkring Søborg på. Denne nye og moderne lejlighed er beliggende i den nye attraktive bydel . Nu udbydes denne flotte og top ny istandsatte villalejlighed i flot renoveret funkisvilla.


I blok D ejer Finansgruppen lejligheder. Velkommen til Tobakshaven og splinternye boliger i Tobaksbyen – den nye grønne bydel, der nu skabes i den tidligere tobaksfabrik i Søborg. Søborg har et unikt lokalkendskab og salgsnetværk. Boligrapport for Buddinge Hovedgade 12 1. Søborg - Find information om oversvømmelse, radon, jordforurening, skoler, BBR,. Vi tilføjer løbende nye data.


Lejligheder i etageejendomme har et gennemsnitligt radonniveau på ca. Dades Søborg Møbelfabrik nye lejeboliger. Boligejendommene bliver opført i 4- etager og kommer til at rumme lejligheder på mellem og . Taurus udlejer 1lejligheder i det smukke byggeri kaldet Kanalhuset i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg