tisdag 3 oktober 2017

Baseco attefallshus

För oss handlar attefallshus om att låta fritidslivet få ta mer plats. Du kan ha ditt lite större fritidshus från Baseco hemma på tomten eller för att skapa extra . Låt dig inspireras av våra attefallshus , stugor och bastu, tillverkat av norrländsk furu. Vi har semesterstängt från juli till augusti.


Solbacka är ett naturnära attefallshus från Baseco. Glaspartierna ger ett stort insläpp av naturligt ljus och stugan kan göras självförsörjande på el genom .

Här är olika typer av attefallshus – nu även som både uterum och växthus. Fjällnäs med loft från Baseco. Stilren funkis med flexibla . Den som vill bygga ett attefallshus kan välja och vraka mellan alla olika stilar – till vitt skilda priser. Mittenraden: Kenjo harmoni samt Baseco Nyby stuga.


En annan stor leverantör är Baseco , ett svenskt företag i Sorsele, Lappland och en . Attefallshus är kvm, finns i olika utföranden och går att anpassa både för. Gästhus, bastu eller förråd – ett attefallshus på tomten kan fylla många funktioner. NYHETEN Norrsele är ett attefallshus i enklare design som ger dig kvadratmeter med möjligheter till variation.

Den passar som sommarstuga, gäststuga. Ett väl utfört arbete och samarbete mellan våra kunniga . Vi bygger friggebodar, redskapsbodar, bastustugor och timmerstugor av norrländsk furu med hög kvalité och med mer än år i branschen. Lättmonterade stugor på m² som är byggda med samma gedigna konstruktion och virkeskvalitet . Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Sveriges mötesplats för säljare och köpare av attefallshus. Maximera antalet kvadratmeter.


Kanske för en trevlig gäststuga, eller kombinerat fritidshus och förråd. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Nyby mär en större stuga från Baseco och ett attefallshus som passar som sommarstuga. Bastustuga Baseco timrade i senvuxen lappländsk fura garanterar kvalitet för.


Hos oss på Roomly byggvaror . Med en generös och öppen altan och fönster i alla väderstreck har du alltid naturen nära. Trilsken garanterar en ljusare tillvaro. Det finns ännu inget innehåll på denna sidan. Snabba leveranser inom hela Sverige. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest.


Lekstuga Fabrik descrubrió este Pin.

AJ DÅ,, INGA PRISER TILLGÄNGLIGA ATT .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg