måndag 20 april 2015

Duna tv műsor

Duna Televízió TV csatorna műsora az Animare TV újságban. HÍRADÓ, 18:Brown atya - V. Nézze vissza a Tóth János 2. DUNA Televízió csatorna mai és kétheti tévéműsora. A Szuperbajnokság lezárását követő pénteki műsor a futball-világbajnokság jegyében készült. A labdarúgással kapcsolatos kvízkérdésekben .

Amennyiben a Duna oldalán nem indul el a műsor , az alábbi kodekeket kell. A műsor naponta többször jelentkezik a Kárpát-medence és a nagyvilág legfrissebb híreivel. Friss napi információk Benne: Sporthírek. Angol nyelvű hírek (hír-, politikai műsor ). Ma éjszaka (hír-, politikai műsor ). Mindkettőnek az MTVA gyártja a műsorait.


Célközönsége elsősorban a magyarság és. Duna élő adás - Online Stream - Rádiózz és tévézz ingyen az interneten! Minden egy helyen a kedvenc tévéműsoraidról, sorozataidról!

A legnagyobb sztárok, leghíresebb színészek, legjobb filmek, . FilmKatalogus - Mozi, Filmek, Szinészek. Az egyik legnagyobb magyar filmes portál. A Duna World a Duna Média nemzetközi csatornája, amely műsorát a világban. Duna TV Kívánságkosár című szórakoztató műsora.


Hosszú előkészítés után a Honfoglaló a televízió képernyőjén is látható lesz, amit a közmédia Duna csatornája sugároz hétfőtől. Közműsor- szolgáltatóként működünk a Dunaharaszti Önkormányzat támogatásával. A szolgáltatás keretében a TV műsor heti rendszerességgel hétfői napokon a. RTL Klub, TV M M Duna TV, Duna Worl M5. Szeretem a Duna Tv de most egy kicsit mérges vagyok hogy a foci miatt egész héten nincs a sorozatom a Sorsok utvesztője rengeteg ember nézi és lehetett . MAESTRO karmesterverseny az Més Duna World műsorán!


Maestro Solti Nemzetközi Karmesterverseny október 21-től szombat esténként látható az M5 . RTV Részletes Rádióműsor, Tv műsor. Ennek főként az a magyarázata, hogy olyan . Hétfőtől szombatig délelőttönként 10:30-tól várjuk Önöket a családokat érintő kérdésekkel: aktuális és hasznos információkkal, szakértő vendégekkel, konyhai. Az alábbiakban megtalálják a szombati műsor kiemelten fontos témáit.


MVirtuózok személyesen című műsora a továbbjutott versenyzőkkel . Három játékfilm és két ismeretterjesztő.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg