torsdag 16 april 2015

Plugg lättbetong

Ett ömtåligt material som lättbetong kräver pluggar som inte spräcker materialet under expansion. En bra lösning är pluggar som är försedda . Tänkvärt är dock att vissa material som t. Vid val av skruv till plugg tänk på att. Avsedd för montage i porösa material .

MONTERA I PORÖS LÄTTBETONG UTAN PLUGG. Att behöva borra och plugga innan det är dags att skruva, är vanliga arbetsmoment som tar mycket tid. Plugg behöver du när du ska fästa något med skruv eller spik i t. Plugg avsedd för diverse montage i lättbetong. Används tillsammans med M6- skruv eller träskruv.


Tips och tix när det gäller rätt pluggar , underlagen och det perfekta avståndet på. Det finns särskild plugg för lättbetong. Den ser ut som en tjock vanlig plugg fast med stora gängor på utsidan.

Vilken skruv och plugg till detta? Hur hänga kök i lättbetong vägg? Byggmaterial med liten tryckstyrka är t. För infästning i skivor (gips) finner du ett stort antal special- plugg i fischers . Elförzinkad skruv med plugg av nylon för massiva material.


För betong, tegel, lättbetong m. Plugg med hullingar minskar risken för rotation. Jag har borrat, stoppat i plugg för lättbetong , och när jag skruvar in skruven får inte pluggen fäste! Den börjar bara snurra runt och slipar liksom . Där kan du läsa om olika typer av skruv, plugg och kan du se vilken typ. Någon som har erfarenhet av att fästa stora flat skärmar i lättbetong ? Skruven har speciellt utvecklad gänga som skruvas direkt i lättbetong och. Hela vårt sortiment inom Förankring och Plugg hittar du i produktkatalogen nedan.


Ett brett utbud av ankarsystem från kemiska och mekaniska till ingjutning – samt installationsverktyg och programvara för ankarkonstruktion enligt internationella . FraP Metall GmbH - Plugg för lättbetong. Sättverktygssortiment (mm). Köp infästningar övrigt, tillbehör hos Würth.

Lättbetong är lite mer poröst, så använd helst pluggar med en annan typ av expansion, som spärrklackar eller dubbel uppsättning vingar. Nylonplugg med en grov yttergänga för förinstallation i lättbetong. Plugg , anordning som ska fästa i ett hål. Olika plugg används för infästning i olika material. För montage i lättbetong , leca och andra porösa material.


TURBO- plugg FTP för lättbetong - Metall. Fischer Turbo plugg tillverkas i två utföranden nylon (FTP K) och metall (FTP M). I båda versionerna så är det en . För trävägg, betong- och tegelvägg.


Material:Polyamid Slagsegsmodifierad. Har lite probs med att få pluggen att fästa i väggen, har kört med universalplugg från biltema i en lättbetong -vägg, det är ganska poröst på . Leca, Ytong, Siporex, Blåbetong m fl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg