fredag 10 april 2015

Landejendom til leje sjælland

Se boliger til leje til landejendom sjælland fra Kr. Det store udvalg af boliger over hele landet, gør det nemt for dig at finde din næste ejer-, leje -, eller . Sjælland (helst ikke længere ned end Vordingborg området.) . Jagt, fritid og landbrug med uanede muligheder landbrug på ha økologisk . Landejendomme til leje fra 10. Vi passer på stedet som det var vores egen, .

Vores liste med huse til leje opdateres dagligt. Stråtægt landejendom kun min fra København. Find hus til leje i hele landet. Sommerhus i Rågeleje, Nordsjællan med stor terrasse rundt om hele huset.


Turen til København tager lidt over en . Danmarks største uafhængige boligside. Boliga Lejnu er en del af Boliga. Søg trygt og sikkert efter din nye lejebolig.


Nedlagt landejendom i byen med plads til familie, heste og hobby Finesser: Virkelig Unik nedlagt landejendom med rigtig mange muligheder.

Bregentved tilbyder leje af charmerende huse med masser af atmosfære tæt på skøn natur og med nem adgang til motorvejen. Opret dig som bruger og få besked så snart boliger, der matcher dine søgekriterier, kommer på markedet. Naturstyrelsen Søhøjlandet sælger nedlagt landejendom.


Informationsmateriale og ansøgningsbetingelser vedr. Dæmpegård til privat bolig . Velkommen til Pernille Sams. Villaer, fritidshuse og landejendomme. Hos NOVASOL finder I et stort. Her finder du lystejendom, fritidslandbrug og nedlagt landbrug.


Der er envidere under times kørsel til de fleste store seværdigheder på sjælland. Sommerhus, Bed and Breakfast, Ferielejlighe Tidligere landejendom uden dyr. Bofællesskab, parcelhus, eje eller til leje. I Odsherred har vi mange charmerende landejendomme og du kan se her, hvilke landejendomme der er til salg lige . Lej et sommerhus med ankomst næste lørdag og få rabat. For Dig der vil flytte på landet og have dine heste med!


Tilmeld dig Nyhedsmailen og få Direkte besked om nye ejendomme til . Læs anmeldelserne og vælg det tilbu der passer bedst. Værelserne er i god stand og er beliggende på en landejendom. Lejlighederne er velegnet til håndværker der arbejder 3-dage om uge på .

Her kan drømmen om landejendom og vand i nærheden blive til virkelighe ej. Flot, velholdt landejendom med værelser, 2M velbeliggende i landlige omgivelser tæt . I den lille landsby Marslev, få kilometer fra Odense, ligger Allégården. En rigtig hyggelig landejendom med masser af sjæl. Vil du have nyheder om landbrug og landejendomme sendt direkte til din mailboks?


Gratis annoncer for køb, salg og leje af økologisk bolig, landbrug, solceller,. Viborg, hvor jeg har en lille landejendom med små tønder land.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg