tisdag 28 april 2015

Polera upp marmor

Den porösa strukturen i marmor gör den ömtålig så att ytan lätt repas eller blir smutsig. Men det går att få bort reporna så att ytan åter blir fin. Jag har ett soffbord i ljust marmor som har fått en matt yta av alla olika blöta. Medlet läggs tunt och glansen poleras upp med en mjuk trasa eller.


Att kontinuerligt torka av marmor och inte låta smuts byggas upp är nyckeln till ett rent marmorgolv.

På så sätt så kommer du slippa spendera orimligt mycket tid . Men sköter du din marmor rätt får du en inredningsdetalj som håller. I alla fall om den är gjord av marmor eller sten. Se först till att fönsterbrädan är.


Då drar pastan upp vätskan som orsakade fläcken, tipsar Ingvar . Marmor är den hårdaste stenen som traditionellt använts i svenska. Med vårt effektiva set får stenytorna i ditt hem en vacker djupglans.

Vin, vinäger, ättika och kolsyra kan snabbt skada marmor. Här förklarar vi vad du borde göra när din. Vi har arbetat i Stockholm med privatpersoner i över år.


Boka din polering online och se pris direkt. Skötsel och underhålls instruktioner av bänkskivor i granit och marmor. Granit är ett tåligt material.


Det tål värme upp till 6grader. Lägg sen foliepaketet i plastpåse och märk upp vad det innehåller. Vid städning med såpa bildar både kalksten och marmor kalktvål,. Fetter sugs lätt upp av sten och kan bilda fläckar som är mycket svåra att avlägsna. Man ska alltid torka upp allt man spiller på.


Vid skötsel av marmor ska man tänka på att marmorn är känslig mot syror. Detta bör upprepas gång per år. Polera upp till glans med en torr trasa.


Då marmor är en porös stensort måste man vara extra försiktig med ämnen som kan. Med STEINFIX kan du enkelt impregnera, polera , rengöra och ta bort fläckar på natursten, betong, terrazzo, fogmassa och.

Rengöring av bänkskivor i marmor. MARMOR ELLER GRANIT SOM BÄNKSKIVA I KÖKET. Spiller du något, så måste du vara snabb med att torka upp det så att det inte blir .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg