onsdag 15 april 2015

Nye lejligheder århus n

Det er Arkitema Architects, der er arkitekter på byggeriet, og de mange forskellige lejligheder er tegnet, med fokus på indretning,. Planer som vil sikre mere end 2. Kollegium med 3lejligheder og plads til iværksætteri opføres i Gellerup. Boligerne er en kombination af lejligheder , klyngehuse, rækkehuse og villahuse.


De nye boliger byder på spændende arkitektur, der på bedst mulig vis tager.

Lejeboliger i Århus N : ledige lejligheder og huse til leje i Århus N - find din næste lejebolig på Boligdeal. De første boliger i Nye er nu sat til salg. Det store udvalg af ledige lejligheder til udleje over hele landet gør det nemt for dig at finde en billig lejelejlighed på DBA. Få en e-mail, når der kommer nye boliger til salg. Se 1boliger til leje til hus århus fra Kr.


Foto 4-værelses Århus N hus til leje for 9. Disse nye lejligheder står klar til indflytning 1. Søg mellem 4lejeboliger, huse, rækkehuse mm på Boligsurf!

Aarhus N : Skejby Vænge 293 . Lige nu finder du 5ledige lejligheder og boliger i Århus på Boligninja. Find din nye lejebolig i Århus. Afdelingen er løbende renoveret med nye køkkener, badeværelser og vinduer. Endnu er de første boliger i Nye ikke påbegyndt, men salget af dem.


Funch Thomsens Gade, Århus N med et areal på m2. Lys og super beliggende lejlighed i det nye Latinergården. Nyheder både om vore nye projekter eller kommende projekter.


Hvis byrådet godkender planerne kommer de nye boliger til at. TV: Stor programpakke fra Stofa (kollektiv aftale der ikke kan fravælges) Internet: Lejer vælger selv udbyder efter eget valg. Boligtype, Lejlighed – lejemål.


Denne side vil holde dig opdateret på udviklingen af Nye , den nye by, der skal opføres. Ledige lejligheder og huse til leje overalt i landet. Her er gode busforbindelser lige ved døren og tæt ved den nye letbane.


Nybyggede lejligheder af denne kvalitet med denne beliggenhe og i . Vi tilføjer løbende nye data.

Trøjborgvej i Århus N , lige ved siden . Vi har specialiseret os i salg af lejligheder , andelsboliger, rækkehuse og .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg