torsdag 16 april 2015

Byggebransjen våtromsnorm bvn

En mer detaljert beskrivelse av innholdet i BVN fins i BVN 10. BVN er en bransjenorm for planlegging og utførelse av vannskadesikre, funksjonelle våtrom med høy kvalitet og lang levetid. Målet med normen er å heve . BVN er et verktøy for planlegging og bygging av våtrom (baderom, dusjrom og vaskerom). Derfor må hele eller deler av BVN kontraktsfestes for å danne grunnlag for .

Byggebransjens våtromsnorm , BVN er utviklet av byggebransjen, og den er ikke. Fagrådet for våtrom er en flerfaglig og uavhengig medlemsorganisasjon. I samtlige prosjekter er det krav til utførende om tekniske løsninger i henhold til BVN.


BVN angir krav til materialer og produkter som er vesentlige for våtrom i . BVN er en frivillig bransjenorm som stiller krav til alle trinn og alle involverte i . Hei, er det noen som vet hvor man som gjerrig privatperson kan få tak i denne? Er det eventuelt noen interesse for at flere går sammen om å .

Våtromsnormen er en del av Sintef Byggforsk Kunnskapssystemer og. I den forbindelse er det nå gjort endringer i fall-bladet, BVN -blad 30. Oppdatering i byggebransjens våtromsnorm ( BVN ). I samarbeid med Byggeveiledning AS held vi no kurset som hevar din kompetanse.


Hva er våtromsnormen, og hva slags dokumentasjon kan du kreve på. Bygging og rehabilitering av våtrom kan by på en rekke utfordringer. Grunnmodul må være gjennomført før du kan delta på fagmodulene A, B eller C. Alle må ha tilgang til BVN på nett når de går på . I tillegg har han undervist . Nei, dette er en frivillig bransjenorm som man kan velge å skrive inn i kontrakten.


For informasjon, ta kontakt med . Hvis du ønsker utfører vi arbeidet etter. Våre ansatte er sertifisert etter våtromsnormen. BVN skal bidra til at man oppnår vannskadesikre våtrom med lang levetid og . Det er derfor de mest seriøse og ansvarsbevisste håndverkere som bruker .

Vann på gulvet i våtrom må ledes til nærmeste sluk. Bedrifter søker om å benytte tittelen Godkjent våtromsbedrift. De har da anledning til å benytte BVN Godkjent . Våtrom skal ha sluk og gulv med tilstrekkelig fall mot sluk for de deler av. Betongsaging Asbest sanering Mur- og flisarbeid Våtrom Etterisolering Renovering Skadeutbedring.


Ved faglig leder: Svein Kristiansen. Fyller kravene til betegnelsen. Ved rehabilitering av bad er det viktig at arbeidet utføres ihht våtromsnormen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg