tisdag 21 april 2015

Tek17 våtrom

Våtrom skal prosjekteres og utføres slik at det ikke oppstår skade på . Krav om sluk i gulv på våtrom (ba dusj og vaskerom) er erstattet med krav om at. TEKble tatt i bruk fra 1. Ny teknisk forskrift trer i kraft 1. Endringen gjelder for våtrom der fallet på gulvet er mindre enn 1:100. I den nye veilederen for TEK er det er gitt to alternative preaksepterte ytelseskrav for å sikre at lekkasjevann i våtrom ikke kommer på avveie ved lekkasje.

DiBK har nå senket minimumskravet for . Ny TEK er vedtatt, og dette er det du trenger å vite forskriften og. I forbindelse med at den nye byggtekniske forskriften TEK trådte i kraft 1. Dette omhandler blant annet endringer i krav knyttet til bodplass, våtrom ,. Kravet om at sluk skal være i selve gulvet i våtrom er fjernet. Lovgiver har også fjernet kravet om at sluk i våtrom skal være i gulv, . Norges Eiendomsakademi arrangerer våtrom etter TEK kurs. Fukt, våtrom og rom med vanninstallasjoner.


Ventilasjon av våtrom skal sikre tilfredsstillende luftkvalitet og begrense.

Tabell 1: TEK sine funksjonskrav med tilhørende veiledning. Han påpeker at det er byggteknisk forskrift, TEK , man må forholde . Preaksepterte løsninger i veilederen (NBI) Forslag til løsninger. Membranspesialisten Litex introduserer nå markedets første rendyrkede prosjekteringsverktøyet for våtrom.


Fagservice AS har ÅRS GARANTI tett bad på oppussing av bad og våtrom. Ved ferdigstillelse overleveres FDV- dokumentasjon og garantisertifikat. Våtrom er rom der overflatene på vegger og gulv jevnlig eller av og til blir utsatt for vannsøl. Eksempler på slike rom er ba dusjrom og vaskerom. Fukt- og dampproblematikken på bad og våtrom er kompleks i vårt kalde klima.


TEK har kommet – Hva bør takstmann kjenne til? TEK Forskrift om tekniske krav til byggverk. Teknisk rom med sluk, er mao ikke våtrom.


Nettbasert eksamen Våtrom Grunnmodul og Modul C. Foreleser: Sigurd Hoelsbrekken, Sivilingeniør. Vannskader i våtrom er et økende problem. De fleste skader skyldes utettheter rundt . TEK – Enda mer utfordrende å bygge våtrom ! Kontroll av våtroEr det bare gulvet som skal kontrolleres?

Fagrådet for våtrom ønsker velkommen til.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg