tisdag 21 april 2015

Forenklet undertak

Skrå tretak med forenklet undertak. De viktigste prinsippene for skrå tretak med kombinert undertak og vindsperre er at undertaket er lufttett og tilstrekkelig . Kombinert undertak og vindsperre monteres slik at. Prinsippskisse for bruk av diffusjonsåpent undertak. Nye huseiere blir ofte forundret når det viser seg at boligen ikke har en solid taktro, men et forenklet undertak av tynne plater (sutakplater) eller .

Isola Pro Xtra er et undertak med ekstra gode egenskaper når det gjelder fuktbeskyttelse og styrke. Det kan godt hende du i utgangspunktet faller mest for en løsning med forenklet undertak , som rulles på taksperrene, men hva om undertaket . Undertaksplatene kan brukes i kalde- og isolerte . Et skikkelig bordtak med asfalt underlagsbelegg er . For begge typene er det viktig at: − etasjeskilleren (bjelkelaget ) mot loftet er isolert. Benyttes som forenklet undertak.


Ranit undertak er plater av kartong som er bygd opp av flere lag papir laminert med vannfast lim. Dette gjør det mulig å legge disse på forenklet undertak ned til 22°.

Ved bruk av vårt nye kombinerte undertak og vindsperre divoroll top. Skråtak med kombinert undertak og vindsperre. Takkonstruksjon med forenklet undertak som er vindtett, vannavvisende og samtidig diffusjonsåpent.


En laboratorieundersøkelse knyttet til perioden fra montering av undertak til. Ved vinkelreduksjoner av nedre del av taket (kinavipp) eller oppløft, kan en kombinasjon av forenklet og bærende undertak benyttes. Forenklede undertak tåler ikke å bli utsatt for direkte spyling med for . Forenklet undertak er en enklere form for undertak enn det tradisjonelle. Ventex Supra er utviklet for norske værforhold. Produktet fungerer som både forenklet undertak og vindsperre i isolerte, skrå tretak med opplektet taktekning.


Vannavstøtende og vindavstivende undertak til bruk på nye og gamle sperretak. Vindhastighetstrykk, Takvinkel,. Sørg for god fuging slik at det er tett mellom undertak og beslag. Ved forenklet undertak skal. Skarpnes enkelkrum på bærende undertak.


Isolerte skrå tretak med lufting under undertak. Et godt tak begynner med riktig undertak.

Det skal være motstandsdyktig og holde tett, slik at det beskytter mot fukt utenfra. Diffusjonsåpent, forenklet undertak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg