fredag 10 april 2015

Lejligheder til salg på amager

Se alle ejerlejligheder til salg i Amager. Få det fulde overblik, uanset hvilken type ejerlejlighed du søger. Den rivende udvikling, som Amager – og en lejlighed på Amager – har.


MODERNE LEJLIGHED MED TO ALTANER LÆKKERT KØKKEN-ALRUM SÆLGES IGENNEM HOME Skøn . Generelt for nybyggerierne på Amager Strand er, at næsten alle lejligheder har mindst én altan, til gavn for beboerne, så de kan nyde den friske luft og udsigten. Gode tilbud og billige priser på Ejerlejligheder til salg i hele landet på DBA.

Dejlig lejlighed 8m fra KGS. Ejendomsmæglerfirmaet Amager Bolig formidler køb og salg af andelsboliger, ejerlejligheder, villaer og kolonihavehuse. Firmaet er desuden specialiseret i . Hos ejendomsmægler home Amager -Kastrupvej får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Ejendommen er registreret som en 2- familie ejendom, men pt.


BoligSupport-afdeling tilknyttet, som varetager den . Crescendo formidler salg af lejligheder i 8TALLET på Amager. De øverste lejligheder ligger på 12. Vi er en lokal ejendomsmægler på Amager , som udelukkende har en opgave:.

En lejlighed på Islands Brygge er absolut noget, man bør overveje, hvis man gerne vil bo på den nordvestlige del af Amager. For mange af dem, der har en . Se billederne: Vilde danske liebhaver- lejligheder tegnet af de helt store. Disse unikke bygninger er tegnet af verdenskendte . Lisbeth Østergaard og kæresten Ralf Christensen elsker at bo på Amager og syntes, de havde alt, hvad de ønskede sig i deres lejlighed på Sundby . Denne side viser de boliger, der er sat til salg i Ørestad af ejendomsmæglerne. Indholdet er stillet til rådighed af Boligsiden.


Med attraktive 2-værelses lejligheder , to-etagers byhuse og eksklusive penthouselejligheder, kan Ved Amagerbanen både huse unge, par, familier og ældre – i . Det hvide hus på Amager Strand udbydes nu til salg. Der findes i alt huse på den fyldt udbyggede Amager Strandvej, hvor flere og flere har fået øjnene op for. Calahonda, så er CASA:UNA Bolig Spanien til rådighed.


København S til salg : Få mere information om denne bolig . Vi har et bredt udvalg af boliger til salg i Calahonda. Med mange års erfaring indenfor det spanske boligmarke har . Royale stuer – og Danmarks største lejlighed. Holsteins Palæ: Kongelige gemakker på 3kvadratmeter til salg.


Hyggelig villalejlighed ved Amager Strand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg