torsdag 23 april 2015

Textilrengöring bil

Alla textilrengöring (produkter). En fläckig klädsel kan sänka värdet på din bil med tusentals kronor. Och det är inte speciellt roligt att åka omkring i en bil som känns solkig.


Hur lyckas man bäst med rengöringen av bilen ? Vi tog hjälp av Petter Ewers från firman Motorecond och fick ta del av hans bästa tips.

Bilförsäljningen i Sverige tvärstannar under juli ? Hur tvättar man enklast bilklädseln? Hur rengöra smutsiga bälten? För visst är det lätt att det blir stökigt och skitigt i bilen ? Att tvätta utvändigt är inga större problem, och en damsugare löser också mycket i kupén . Rengör lätt, effektivt och varsamt.


Textilrengöring är avsedd för alla textilytor i bilen.

Skaka flaskan, spraya skum på textilier och borsta väl. TEXTILRENGÖRING TURTLE WAX TEXTILE CLEAN 300ML. Alla invändiga material i bilen kan skapa förvirring när det är dags för rengöring.


Däremot kan de vara svårt att rengöra om man inte har bra textilrengöring. Användbar på de flesta ytor som tål vatten och fungerar därför bra till övrig inredning i bilen. En ny typ av textilrengöring som med ett kraftfullt skumschampo och borste tar bort fläckar och smuts från bilklädsel, mattor, och annan textilinredning i bilar.


Motip textilrengöring , skum. Effektiv och snabbtorkande skum med goda upplösningsegenskaper. För att öka på servicen erbjuder jag nu tvättservice, Du har nu möjlighet att lämna in Din bil och få den rengjord på ett skonsamt och grundligt sätt.


Vi har ett stort utbud av bilvård och rengöring till din bil. Snabba leveranser och öppet köp i dagar. Handla online hos Autoexperten idag! Köp glödlampor till din bil hos Autoexperten.


Vi har störst sortiment i branschen, kända varumärken, års funktionsgaranti och fri frakt till butik. Finns säkert mer än dom ja listat, vet ni fler eller har en annan favorit .

Proffsen ger sina bästa tips. Gör din smutsiga bil som ny invändigt. Här är proffsens bästa tips. Efteråt luktar bilen som om den vore splitterny, . Den är skonsam mot textilen.


Kan användas såväl invändigt som utvändigt på bil , båt, husvagn m. Innehåller inga lösningsmedel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg