onsdag 15 april 2015

Dyckertpistol

Spikpistol, dyckertpistol eller klammerpistol som drivs på tryckluft, batteri eller gas. Dessa verktyg hittar du på BAUHAUS och de gör arbetet både smidigare och . Med hög slagkraft och en nästan obefintlig rekyl. Avsedd för dyckert med diameter på mm och . Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Pistolen har ett mjukt kontaktelement och justerbart slagdjup.


MAX HA55SF-ST är en del av av Powerlite-systemet och är en liten bars gauge dyckertpistol , det kompakta utförandet gör den smidig att arbeta med. Dyckertpistol för bygg och renovering, för fastsättning av lister och paneler. Liten exklusiv gauge dyckertpistol. Kompakt utförande gör den smidig att arbeta med.


Spetsig nosdel ger maximal åtkomlighet nära hörn. Jag ska montera golvsocklar och sätta taklister på två våningar och undrar om ni kan rekommendera någon bra batteridriven dyckertpistol ? Letar du efter en dyckertpistol för professionell användning? DMH fick chansen att testa två av dessa nyheter, en batteridriven dyckertpistol samt en tryckluftsdriven spikpistol. Om du ska välja batteri, gas eller tryckluftsdrivet . Batteridriven dyckertpistol från Senco Fusion F16S anpassad för panel, list-, foder- och skivarbete.


PASLODE GASDRIVEN DYCKERTPISTOL IMF18. Luftdriven dyckertpistol , är ett handhållet verktyg med enkel avfyrning av bandad T-dyckert enligt dimensioner angivna i denna bruksanvis- ning. Beställ allt inom Spikpistoler m. Exempel på användningsområden. Välbalanserad gasdriven dyckertpistol.


För spikning av invändiga snickerier, t ex panel, lister och skivmaterial. Tryckluftsdriven dyckertpistol med aluminiummagasin för 1st dyckert.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg