måndag 15 juni 2015

Kvistlack torktid

Den här produkten är till för att minska risken för genomslag från kvistar vid målning av trä inomhus. Kvistlacken innehåller inga starka lösningsmedel . Torktid vid 23°C och relativ luftfuktighet: Klibbfri ca min och . Vattenburen snabbtorkande kvistlack. Användes till : Trä, glas, plåt, järn, puts. Rengöring av verktyg: Rengöring av verktyg och .

Nu slog det mig att jag i färgbutiken inte frågade om kvistlack. Stryk inte hela ytan då kvistlacken har snabb torktid och det inte går att stryka ut på stora ytor innan den börjar torka. Vänta minst minuter efter . Men vad ska vi använda för färg sen? Lagras skyddat från solljus, får ej frysa.


Den förhindrar missfärgningar och förseglar kvistar mycket bra. Lacken har snabb torktid och är därför ej lämplig för sprutning. Eftersom färgen är gjord på isoparrafin har den också fördelen av att vara . Panduro Furniture kvistlack.

Blank, transparent, vattenburen lack för knastrikt virke,. Träpanel behandlas med Flügger Wood Sealer kvistlack och grundas med Flügger Iso Primer mot ligningenomslag. FRÅGA: Vilket kvistlack är bäst? SVAR: Det finns många kvistlack på marknaden. Utförs inte schellackering kan . Förvaring, Svalt men frostfritt.


Beställ allt inom Speciallack m. B-I-N är en vit matt shellackbaserad kvist- och isoleringsgrundfärg som kombinerar snabb torktid med oöverträffad vidhäftning och bästa . Schellack används som spärrskikt innan målning (t.ex. kvistlack ) och påstrykes med pensel. Shellack är även en traditionell ytbehandlig för trämöbler och påförs. Blanda färgen enligt följande: ca linoljefärg, linolja, balsamterpentin. Torktid varierar med väderlek, beräkna 3-dygn vid torr och varm väderlek.


Med JOTUN Kvist- och spärrgrundning får man både kvistlack och grundning i en och samma strykning. Torktid 23°C RF: Genomtorr timmar, Övermålningsbar timmar . Du behöver inte använda kvistlack före behandling med Tak- och Panelvitt. Vit kvistlack är både isolerande och kan användas till färdigmålning.


KVISTLACK NORDSJÖ ORIGINAL 0. Inga artiklar motsvarar dina val. En snabbtorkande vattenbaserad lack, som kan övermålas efter en kort.

Motverkar missfärgningar och genomslag av knastar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg