måndag 22 juni 2015

Kärcher fönstertvätt sprayflaska

Setet innehåller sprayflaska , tvättmunstycke, mikrofiberduk och ml koncentrerat rengöringsmedel för glans och ett skinande resultat utan ränder. Setet innehåller: 2ml sprayflaska , justerbart rengöringshuvud för små eller stora fönster, mikrofiberduk med kardborrefäste, . KÄRCHER SPRAYFLASKA SET KÄRCHER T. Användarvänlig med kompakt och. Sprayflaska till fönstertvätt (NY ). Spraya, tvätta och sug upp smutsvattnet - lämnar inga ränder.

Enkel och bekväm fönsterputsning med batteridriven fönsterskrapa. Med WV Plus fönstertvätt och sprayflaskan med mikrofiberduk tvättar du fönstren tre gån- ger snabbare. WVPremium har både en sprayflaska med fönstertvät.


I satsen ingår även en sprayflaska med tvättmunstycke och mikrofiberduk. Batteridriven fönsterskrapa med sugfunktion. Lätt och tyst batteridriven fönstertvätt.


Separat sprayflaska med tvättmunstycke och mikrofiberduk. Superbra för alla typer av glas, fönster och speglar utan.

Vileda-skrapan, som saknar rengöringstillbehör, så användes en vanlig sprayflaska och svamp. Plus har en något äldre sprayflaska och saknar alltså smala sugmunstycket men det kan man köpa som. I andra handen har du sprayflaska där en mikrofiberduk är monterad. Två av dem är tvådelade och består av en sprayflaska som innehåller.


Med Nilfisk SMART fönstertvätt sparas tid vid rengöring av släta ytor såsom fönster, kakel och speglar. Enkelt och snabbt sugs det smutsiga . Det blir svårt när man inte får med sprayflaska. Den intelligenta kombinationen av sprayflaska och mikrofiberduk garanterar en . WV Plus är en batteridriven fönstertvätt med sugfunktion för enkel och bekväm fönstertvättning utan ränder eller spill. En fönstertvätt , sprayflaska och mikrofiberduk för endast . Uppladdningsbart batteri samt sprayflaska medföljer.


Fönstertvätt som suger upp vattnet och lämnar en ren och torr yta utan ränder. Teleskopiskt förlängningsskaft för Kärchers fönstertvättar. Kärchers batteridrivna fönstertvätt gör fönsterputsningen enklare och sparar åtskilligt med tid. Köp online eller ring oss för personlig service!


Med sin innovativa fönstertvätt har Kärcher revolutionerat fönsterputsningen. Kärchers praktiska och ergonomiska batteridrivna fönstertvätt gör . Se Textilvårdsmaskin Rengör heltäckningsmattor, möbler tillbehör bilsäten ända in i fibrerna med fönstertvätt.

Kärcher fönstertvätt suger upp vatten från rutan utan att droppa och utan att efterlämna. Det ingår en sprayflaska med integrerad putsduk och den batteridrivna . Tillsammans med WVföljer det med en sprayflaska med tvättmunstycke. Kärcher har även ett eget rengöringsmedel man kan använda.


Kompakt konstruktion med det ergonomiskt handtag gör den extra användarvänlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg