fredag 26 juni 2015

Em håndbold 2018 mænd program

Her kan du se kampprogrammet med alle de præcise datoer . VIDEO Forrygende Folsach henter EM -bronze i omnium 04. EM -lodtrækning: Her er håndboldkvindernes gruppe 12. Lauge om holdkammerats farvel: Har så meget respekt for den mand 03.


Se datoer for alle kampene ved EM her!

De danske herrer spiller EM i Kroatien fra 12. Dato, Aktivitet, Ste Bemærkninger. EM -overblik: Stillinger og kampprogram. I mellemrunden ved EM venter Makedonien, Tyskland og Slovenien på Mikkel Hansen og holdkammeraterne. Nikolaj Jacobsen, en bruttotrup på mand.


Oversigt over live fodbol håndbold , ishockey mm. En ny profil trådte i karakter, mens. Vær klar til at købe din billet til VM i herrehåndbold - Danmark.

Samtidig har IHF offentliggjort et mere detaljeret kampprogram , så det er. Så er det nu, hvis du vil sikre dig billetter til januars herre-VM i håndbold. Mikkel anklaget for kvinde-skub: Nu har sagen taget en ny drejning. Her får du overblikket over sendetidspunkter for de danske mellemrunde . Vi har udtaget mand , da man må skifte ud i truppen op til seks gange i løbet af . Gruppe 1(Krakow) – Program. Håndboldklub reddet fra konkurs.


Herre A-Landsholdets program. Se nederst i de røde bokse information omkring kampprogram og. European Handball Federation Portal Site. I blive underholdt og få serveret et oplæg til aftenens kamp af en håndbold -kendis, før I går . Sjekk når og hvor du kan se kampene i håndball- EM.


Følg den viktige EM -kampen mellom Sverige - Norge, der Norge må vinne med minst fem mål. Kampen sendes også på NRK Sport og P1. Ranking the top transfers of the summer in the VELUX EHF Champions League sees.


STORE BANKO SHOW , med præmier for over 70.

EM i januar efter en episode med Mikkel Hansen. Vores nytiltrådte 20-årige stregspiller er i øjeblikket ude med en brækket knogle i foden, som han pådrog sig under juli måneds UEM -slutrunde. Forbund ansætter tre nye ansigter i talenttræningen på pigesiden. GOG er med ved Generation Handball. UDrengene og UPigerne er i Viborg disse dage Læs.


U20-landstræner Stefan Madsen. Er I en virksomhe der ønsker at støtte med en fast årlig donation, er et medlemskab i Røde Kors Erhvervsklub en god idé for jer. I Danmark har vi stort set altid været gode til håndbold. OL-gul et VM-guld og tre EM - guld.


Resultater med Socialt ansvar. Assistant professor in Cybersecurity, Privacy and Trust.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg