onsdag 24 juni 2015

Ångtvätt användningsområden

Typiska användningsområden för en ångtvätt är köks- och badrumsrengöring, textil-, möbel, matt- och bilklädseltvätt och fläckborttagning. Kanske är fel kategori att ställa denna fråga i men hittade inget lämpligt. Listan på användningsområden för våran ångtvättmaskin är näst intill oändlig!


Tekniken är ypperlig att använda på i stort sett . Med en ångtvätt kan du rengöra nästan allt i hemmet, från golv och textilier till vitvaror. Universalmodell med många användningsområden.

OBS – Vår webbshop är just nu under uppbyggna vill ni beställa någon produkt så använd: . Användningsområden Play all. I denna guide hittar du flera olika slags användningsområden för ångtvätten. Du kan till exempel använda en ångtvätt när du ska tvätta parkettgolv, kakel, fönster. Se användningsområden och tips:. Men efter den här testveckan så har jag hittat MÅÅÅÅNGA användningsområden , ångtvätten är verkligen super på alla ingrodda fläckar i . Praktiskt rundborstset i två färger för olika användningsområden.


Finn fler användningsområden här. Vi frågar på många ställen .

Bäst i test – Ångtvättar – experttester. Kraftfull ångtvätt med många användningsområden. Vilket spray ska man använda för rengöringen idag?


De flesta är dyra och göra inte . Professional ångtvätt med separat sug. Easy Steam Vacuum är en ånggenerator som arbetar med ett tryck på bar och 1°C av ånga, och har utvecklats för . Extra tillbehör till ångmopp H2O H. Uppgradera din ångtvätt H2O HD med smarta tillbehör. Ger fler användningsområden. Snabbt och enkelt byte för tre olika användningsområden för alla typer av hårt. Denna ångtvätt är en högeffektiv maskin med ett ångtryck på bar.


En ångtvätt ersätter starka kemikalier i kampen mot smutsen. Kärcher det skinande rent även inomhus. Många användningsområden Multifunktionsmaskinen med ett stort . Kompakt och multifunktionell rengöringsmaskin som hjälper dig att rengöra ingrodd smuts på ett hygieniskt och kemikaliefritt sätt.


Tvätten är redo att användas . TILLBEHÖR RUNBORSTSET NYLON. Borstarna finns i olika färger för olika typer.

Varm ånga löser upp fett, tvålrester och annan smuts, helt utan kemikalier . Frottéöverdrag för handmunstycke, st. Jämför Ångtvättar sida vid sida. Finns massor av användningsområden.


Produktbeskrivning för NILFISK ALTO STEAMTEC 3Ångtvätt. Levereras som standard med en mängd .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg