torsdag 18 juni 2015

Göra om ikea möbler

Trött på samma gamla Ivar eller Bestå? Då är det dags att prova ”Ikea hacking”. Vi har sen några år tillbaka börjat älska att skapa våra egna möbler och gärna av redan befintliga . Snyggt, enkelt och hållbart för miljön med Stickyfront.


Oavsett hur unikt och genuint du vill att ditt hem ska vara så går det inte att komma ifrån hur praktiskt och prisvärt det är att handla på Ikea. Det är Buzzfeed som anlitat sina bästa inredare, nämligen läsarna, för att hitta de smartaste och lyxigaste sätten att göra Ikea -möblerna mer .

Ikea-prylarna mer personliga. Inga problem, vi har listan som hjälper dig. Möbler och prylar från Ikea är användbara, snygga och prisvärda, men det kanske bästa av allt är att du med några enkla tricks kan förvandla . Vi designar självhäftande möbeldekor till Ikeas vanligaste skåpluckor, byråar och sängbord.


Nu lanseras självhäftande fronter till Ikeas populära möbler. Varför lägga tid på att leta efter nycklarna? Med rätt hallmöbler kan du skapa en välorganiserad plats i hallen där du enkelt hittar det du behöver.


Med hyllor och matta från Ikea kan du göra dem själv! Du kan också lägga varorna i kundvagnen .

IKEA-soffa med våra exklusiva, skräddarsydda överdrag. Ikeamöbler till kattvänliga möbler. Köp IKEAs prisvärda stommar och kombinera med våra luckor, vilket ger er kök och förvaring i klass med. Gör din beställning med en förskottsbetalning.


Om du inte vill göra någon större förändring kan. Att göra om ett rum betyder inte nödvändigtvis att kasta ut allt som är gammalt och köpa helt nya möbler. Off White-grundaren Virgil Abloh och Ikea ger en förhandstitt på den kommande kollektionen. Vissa har till och med visat sig vara riktiga dyrgripar på auktioner i Sverige.


För att göra Blocket bättre samlar vi alltid in information från alla användare som besöker oss. Jag gör IKEA-hacks och du kan vinna med dina egna! IKEA - möbler genom att använda . En grundstomme i det svenska folkhemmet, ett multinationellt möbelföretag och en välkänd stil. Vad vore vi utan våra älskade husdjur? Så här enkelt gör du en mysig sovplats eller en . Ikea - möbler dina husdjur kommer att älska.


Nu satsar de på att bli största . Allt från funkis till retro och . Ikea Place gör det lättare att fatta köpbeslut i ens eget hem. Man inspireras och kan testa många olika produkter, stilar och färger, i verkliga .

Då gör engelsk press allt för att piska upp stämningen inför. Ikea -hacks som får dina möbler att kännas exklusiva. Vi visar hur du bygger brickbordet – och gör det elegant med osynliga fogningar. Praktiska möbler med slitstark yta av laminat, men som efter att du målat om .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg