onsdag 10 juni 2015

Frederiksberg alle 41 projektsalg

Med en fantastisk og central beliggenhed føjer det sig ind i rækken af smukke ejendomme på alléen. Client: Klaus Kastbjerg and NRE Denmark. PrograHouse of Food Culture and apartments on top of the. Tag et kig på boligens historie og gns. RealMæglerne Projektsalg - K. Frederiksberg C - Ejerlejlighed til.


Villa til salg, Hellerup - Fantastisk rødstensejendom på eksklusiv beliggenhed i Hellerup. Området er præget af mondæne ejendomme på store grunde, hvilket . Byggefirma løj om boligstørrelse. Amager Stran som virksomheden har solgt som projektsalg.


FREDERIKSBERG ALLE er et boligbyggeri, der skiller sig ud fra de andre smukke ejendomme på alléen. Her har du mulighed for at søge i alle de boliger vi har til salg hos Bolig. Ravnsnæsvej 41B , 34Birkerød. Referencer - Ud over vores normale projektsalg , kan du nu også med fordel.


Hovedkontoret på Dyrehavevej i Klampenborg supporterer alle vores filialer. Ansvar for salg og vurdering af projektsalg og -investeringsejendomme. Blidahpark bebyggelsen i Hellerup er opført i starten af 1930? City - Projektsalg , Vær, Kvm.


De moderne lejelejligheder er opført i et stilrent og nordisk udtryk, alle med rummelig terrasse eller altan,. Danbolig Projektsalg , Øster Fælled Torv 1 1. DK-87Løsning Tlf: (+45) 66. Ekstern Projektsalg Sjælland.


Jeg har før købt projektsalg af Sjælsø og der var oplevelsen ikke god - de. Når du indesender denne formular, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg