torsdag 25 juni 2015

Downlights utenpåliggende

Det er flere grunner til å velge utenpåliggende downlights. Kanskje det ikke er plass i taket for innebygde spotter, eller du har ikke noe ønske om store . Alle produkter i denne kategorien er utenpåliggende , så du slipper å lage hull i. Ramo venus cob 9w led lavtbyggende downlight børstet stål. Belysning med innfelt downlights er en fin måte å belyse rom på.


Hele innstallasjonen er skjult i himlingen og.

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Vi har store og små modeller av downlights , med eller uten LED. For utenpåliggende eller innebygd monter. Se vårt utvalg av downlights for innendørs bruk her.


LED downlight og LED lavtbyggende downlights ifra ledende leverandører som SG, unilamp. Vi utvikler og selger LED-belysning, spotlights, downlights , dimmere og drivers, transformatorer, utendørs belysning av. Utenpåliggende montering i tak eller direkte over takboks, er også tilpasset utenpåliggende.


Basert på denne informasjonen har vi konstruert en unik utenpåliggende downlight som er skreddersydd for det skandinaviske markedet.

Skap stemning eller få lys nok til dine arbeidsoppgaver. LED- downlight som skaper inspirasjon. Unilamp leverer komplette downlight løsninger. Er på utkikk etter å få montert opp lys ute her, tenker da på utenpåliggende downlights , må vel helst over IPettersom dette er utendør? Utstråling som vekker begeistring.


Inplana og Onplana LED downlights er den optimale lysløsningen for nærmest all bruk på kontoret. Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av downlights som passer til ethvert rom i hjemmet. I denne episoden av Tid for hjem brukte den kreative gjengen LED-striper og utenpåliggende downlights fra Lyskomponenter. Langs gulv og tak, bak de grønne . Innfelte downlights krevet at det må . Stort utvalg på køkkenspots. Downlight SG-Armaturen Jupiter Pro LED.


I så fall vil du på denne siden kunne se det utvalget vi i Ledlyskilder kan tilby deg. Unngå lommelyseffekten som er både blendende og ueffektiv. Pretoria innfelt- eller utenpåliggende LED spot leveres som et komplett sett på stk downlights med ledning og transformator. Infinity 7W lavtbyggende led downlight IPsort.


Produsent: ERCO Modell: Starpoint. W Sokkeltype: QTPrisen er pr stk, eks mva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg