fredag 19 juni 2015

Slukmansjett klemring

Videre har vi redusert tykkelsen på rørmansjetter til vegg slik at. Skruene på klemringen fjernes. Klemringen tas ut av sluket. Ta bort klemringen fra sluket.


De fleste våtromsskader oppstår fordi sluket ikke tetter godt nok i sammenføyingen med . Denne løsningen er basert på bruk av slukmansjett og smøremembran.

Slik sjekker du tilstanden når du er på visning! Er det avskjerming i dusjsonen? Fjern klemring og rengjør kragen. Montering i henhold til leverandøren. Gjelder også for montering av designsluk).


Kategori: Vieser slukmansjett. For Vieser gulvsluker, hjelpesluk og forhøyningsringer når det skal brukes smøre membran. Dette bladet beskriver valg av sluk og tilhørende membran med eventuell slukmansjett.

Bladet beskriver runde sluk, hjørnesluk og slukrenner med klemring eller . Løft på sluk gulvsluket og kjenn etter. Den skal ikke gå an å rikke på. Om gulvsluket ditt ikke har klemring er det stor . Krav til slukmansjetter for sluk med klemring. Unngår å smøre flere ganger under klemring for å oppfylle. Purus gulvsluk med fjærbelastet klemring.


Sluktyper: Joti K-sluk med fast klemring , Serres med løs klemring og Blücher med limflens. Forsegling av hjørner og rørgjennomganger. Slukmansjett montert med klemring. Toppstrøk flytemembran i våtsoner. GODKJENT KLEMRING FOR ETTERMONTERING I SLUK.


Belastningen på våtrom har blitt. Purus Brage med limflens, Purus Brage med klemring og Purus Balder. Har sluket klemring og tilpasset slukmansjett ? Alle produkter har en forventet levetid og det er viktig å påse at det er benyttet produkter som passer sammen.


Tetti slukmansjett , selvklebende butyl med polyesterfilt overflate.

Benyttes sa mmen med membran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg