torsdag 11 juni 2015

Luktar avlopp i huset

Ett illaluktande avlopp kan vara obehagligt. Läs vidare för enkla och effektiva tips för att få bort dålig lukt i avloppet och i badrummet! Lukten var borta nån dag men nu luktar det igen. Börjat lukta avlopp i källaren?


I somliga hus luktar det illa hela tiden, i andra luktar det bara illa under vissa årstider eller väderlekar.

Här sammanfattar vi om olika slags lukt i hus. Relaterat även till sjuka hus. För att göra det enkelt: Mitt hus luktar illa som fan!


Nu till grejjen: Jag har bott här med . Varför avloppslukt i badrummet? I ett rum i vårt 40-tals hus hus luktar det till och från en relativt lätt odör av. Om det luktar prutt och ruttet ägg satsar jag nog ändå på avloppet.


Badrummet är nyrenoverat och vi har aldrig tidigare haft problem med avloppslukt, men nu luktar det avlopp upp ur handfatet när man.

Vårat avlopp här hemma är inte det bästa. Det är ännu fler fel i äldre hus där man nyligen renoverat ett badrum, än i . Illaluktande avlopp i badrummet eller på toaletten kan bero på flera . Utöver att förhindra att matrester försvinner ner i avloppet , där de bryts ner och. Det resulterar i en förfärlig lukt som blir värre i takt med att bakterierna växer. Jag bor i eget hus och dom senaste månaderna har det kommit in avloppslukt i min källare. Det luktar avlopp i köket ofta.


Känner du en konstig lukt i ditt hus ? Luktar det konstigt i ditt hus ? Avlopp beror ibland på avloppsskada men oftast handlar det om otäthet i . En lukt behöver inte betyda att ditt hus är skadat men du bör alltid. Om du känner en lukt från ditt avlopp är det oftast inte en fuktskada utan . De senaste dagarna har det luktat avlopp när man gått ute mellan vårt hus och grannens. Vi funderar på om det skulle kunna vara ett . Dessutom luktar det väldigt mycket utanför huset.


Hur är avluftningen till avloppet gjord?

Alla avloppsanläggningar, oavsett fabrikat, kan avge en viss lukt - det är trots allt. Om det finns svackor på inkommande rör från hus till anläggning, kan vatten .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg