måndag 8 juni 2015

Veteran traktor til salg

Veterantraktor billigt til salg. Volvo 3Buster Diesel, Flot traktor uden rust, med næsten lukket hus, kobling og. Rendegraver - gravemaskine - veteran. Allis Chalmers, total renoveret Allis Chalmers veteran traktor sælges.


Der medfølger en ekstra ås som er komplet til reservedele eller til evt. Træk til Pony traktor 1kr.

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Fordson MAJOR WINCH TRACTOR. Salg af amerikanske veterantraktorer. Køb og salg af nye og brugte traktorer wd.


Meget velholdt Case traktor med servostyring, for ydereligere information kontakt. Information omkring Volvo BM traktorerne og de bedste sælgende brugte traktormodeller. Jeg har meget fine traktorer til salg.


Vi har her samlet en række links til andre hjemmesider, som vi selv har haft.

På klubbens hjemmeside er køb og salg. Har diverse deler til veteran traktor som selges. Det er alt fra Ferguson,Volvo, David Brown, Mcgormick, Fiat. Er litt forskjellig som man ser på bildene Alt fra . Inspiration til spændende og lækker mad - Få adgang til et væld af magasiner.


Foreningen for veterantraktorer er selv blitt veteran. I framtida kan det komme mange ferdig restaurerte traktorer for salg. Dersom en bonde selger en traktor han har hatt siden den er ny, og selger den no.


Typen jeg vurderer å kjøpe har jeg ikke sett til salgs i Norge før. Er det en brukt traktor må den følges av et plantesunnhetssertifikat som . Klikk på et bilde for mer detaljer. Marked med køb og salg af brugte traktorer, plove og reservedele til din traktor eller. NY og brukt redskap for salg , Solide Kantklipper maskiner og skjær for snø og.


Traktor og maskin brochurer 20. Dette må være drømmen for alle 16-åringer! Men maken til den samlingen som nå er lagt ut til salg på finn. Nå er denne Mercedesen veteran.


Se billederne: Ukendt palæ i Sønderborg sat til salg.

Se hvad de blev solgt for her! Palmeolie-millionær vil gøre Holstebro til en fodboldby igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg