onsdag 17 juni 2015

Grillgaller öppen eld

Höj och sänkbart grillgaller med fäste för cementring. Förenklar matlagning på stekhäll över öppen eld. Passar för att fästa både grillgaller och stekhällsring.


För matlagning över öppen eld , kan kompletteras med valfritt fäste. Perfekt grillgaller för att grilla korv, hamburgare över öppen eld.

Lätt och smidigt att laga mat ute över lägerelden. Enkelt grillgaller som kan användas vid grillning över öppen eld. För dig som älskar att laga och äta maten utomhus. Förutom enkla och rejäla grillgaller för lägerelden, både runda och rektangulära, hittar du. Eldmat - bok med recept för friluftsmat.


Grillgaller till eldstad med ben Diam. Popcorn över öppen eld Set med träskaft och metallsilar. Scoutfire grill- och eldlåda Stl.

Fällbart grillgaller som passar perfekt över en öppen eld. Från bland annat Muurikka och Robens. Coghlans fällbara grillgaller som är perfekt att använda över öppen eld. Fälls ihop så det blir platt och lätt att ta med.


Ryms i de absolut flesta ryggsäckar. Jul Nej, det är inte tillåtet att grilla med gasolgrill. Det klassas som öppen eld och omfattas av förbudet. Och om man trots allt ser någon som grillar?


Jun Vanliga grillgaller av teflon kan smälta, förorena maten och bilda. Rejält och stabilt grillgaller som ger utmärkt stöd åt tunga grytor och stekpannor för matlagning över öppen eld. Har integrerade ben som fälls in vid. Hopfällbart galler som tar liten plats i packningen och gör grillningen enklare oavsett utflyktsmål. Tillverkad av förkromat stål.


Litet behändigt grillgaller för campingturen. Stekhäll 58cm Muurikka för öppen eld mm. Ett allround grillgaller för grillning över öppen eld.

Praktiskt tillbehör till eldfatet. Runt eldfat för en säker öppen eld och grillning. Oct Jag är på jakt efter ett grillgaller som jag kan ha med mig när jag är ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg