torsdag 26 november 2015

Em i håndbold 2018

EM i håndbold for mænd arrangeret af European Handball Federation. Mesterskabet arrangeres af European Handball Federation (EHF) og . De danske herrer spiller EM i Kroatien fra 12. EM -lodtrækning: Her er håndboldkvindernes gruppe 12.


Du får de bedste EM Håndbold.

Se datoer for alle kampene ved EM her! Mikkel anklaget for kvinde-skub: Nu har sagen taget en ny. Vild guld-jagt: Blume satte rekord i hårrejsende EM -drama. Dato, Aktivitet, Ste Bemærkninger. EM -overblik: Stillinger og kampprogram.


En større skandale er under opsejling til herrenes håndbold EM. Værtsnationen er Kroatien, og de fire værtsbyer er Split, Zagreb, Varazdin og Porec.

EM -slutrunden med et nederlag til Frankrig i. Her får du overblikket over sendetidspunkter for de danske mellemrunde . Så vi bruger chancen til at bringe hele højdepunkter og afgørende situationer fra danske slutrunder. Vi satser på, at Danmark denne aften . Frankrig er igen favoritter, men denne gang er der høje odds at hente på DK. Danmark spiller i pulje C og skal møde Ungarn, Tjekkiet og Spanien.


TIBOR IVANISEVIC På ALL STAR-HOLDET I TRæNINGSTURNERI. Seerne kan glæde sig til masser af EM - håndbold hos Viasat og på TVi de kommende år. Kontorassistent på Jydsk Håndbold Forbunds kontor i kreds 8. Find og køb billetter til Håndbold. Få højere tilbagebetalingsprocenter og gode odds på Håndbold hos Youbet.


Nikolaj Jacobsen har udtaget spillere til EM i Kroatien. I optakten til slutrunden råder landstræneren dog over spillere, idet Jacob Holm . Fantastiks tilbud både nye og eksisterne kunder gratis spil og forhøjede odds til Danmark mod Ungarn. Danmark har nået mellemrunden, vi viser alle Danmarks kampe på storskærm!

Danmark er kvalificeret og bookmakerne er derfor allerede klar til . Travel Sense er officiel samarbejdspartner med Dansk Håndbold Forbund! Peter Balling indleder håndbold - EM på tribunen. Select Ultimate håndbolden er en top konkurrence bold. SPORT: Direkte fra EM -kampen mellem Tyskland og Montenegro.


Indledende gruppespil, gruppe C. Det danske landshold i herrehåndbold er i gruppe D sammen med Spanien, Tjekkiet og Ungarn. Den indledende runde spilles i Varazdin den 13. Danmark skal endnu engang sørge for spænding i de danske TV-hjem med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg