onsdag 25 november 2015

Jaktjournalen webbradio

Webbradio : Så räddar du hunden från värmeslag. Strömsund (JJ) Det gäller att skydda hundarna i den kraftiga värmeböljan. Gävleborg (JJ) – Problemet är att vi inte har någon regional förvaltning av vargstammen. Jaktjournalens veterinär, Anna . Det är några få län som ska bära hela det nationella . Sajten om jakt, för jägare av jägare.


Vi ger dig jaktnyheterna och reportagen om spännande jakter, men också tips om utrustning, jaktvapen och jakthundar. Luleå (JJ) Det blir sänkta straff för de tre huvudåtalade i den så kallade jaktbrottshärvan i Norrbotten. Rättens ordförande Erik Sundström . Kungsbacka (JJ) Snart är det dags för de nya och realistiska jaktproven för svenska björnhundar.


Ett tiotal hundar av varierande raser har . Västra Götaland (JJ) Lantbrukaren Lennart Bogren vill ha bort vildsvinen från Sverige. Vi markägare borde vara så förståndiga att vi förser . Värmland (JJ) Vargdödade jämthundshanen Emil kommer att betyda slutet för Rackstadreviret. Alfavargarna ska skjutas och länsstyrelsens . Klicka på rubriken för att läsa nyheten BOT 09:PM.


En djurägare sökte skyddsjakt och länsstyrelsen vill normalt ha . Karl Johan Bylund är utsedd till jaktledare i skyddsjakten där man . Advertise on Njus; Information for investors.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg