fredag 27 november 2015

Impregnering stenplattor

Håll sten och trätrall ren med såpa och impregnering. StenSåpa – För naturlig rengöring av alla typer av betong och marksten utomhus. Motverkar att mossa börjar växa på betongsten och marksten. Impregnering för betongplattor och granit samt övrig natursten.


Olje och vattenavvisande impregnering för natursten. Vattenavvisande impregnering för betong, puts och tegelytor.

Akemi Antifläck är en impregnering för marmor och andra naturstenar men passar även bra som klinkerolja till kakel, klinkers och betong. Det går också att använda tösalt på betongplattor och marksten som är impregnerade med SurfaPore, vilket kan. För att betongsten ska hålla . Så här rengör du effektivt dina stenplattor. Alger, smuts och lavar gör livet surt för husägare med stenaltan.


Leverantör: Starka Betongindustrier KB. Marksten rengöring och impregnering. Marksten , natursten, asfalt och betong rengör vi på ett unikt sätt. Pris inom sekunder – klicka här.

För impregnering av sugande och svagt sugande. För marmor, Solnhofen- stenplattor , juramarmor, slipad granit, skiffer . Med marksten från Benders kan du anlägga miljöer med både modernt som gammaldags utseende. Mixa färger, utmana fantasin och skapa din personliga . Properla-Decatak-Markstensimpregner.


Producerad i Tyskland under licens för BECO TREAT ApS . Starka är ett självständigt privatägt företag som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter inom vida tillämpningsområden för bygg och . NanoStone för en offert på antingen en förebyggande behandling eller rengöring och impregnering. I priset ingår en grundlig rengöring av ytan, algbehandling, impregnering av stenarna. RENGÖRING OCH IMPREGNERING AV TAK. Ja, otroligt att vatten kan vara ett negativt or men det är faktiskt husets värsta fiende.


Puts- och tegelfasader, marksten och tak behöver hjälp för att behålla sitt. Vi erbjuder rengöring och impregnering i närheten av Helsingborg, Båstad och Landskrona. Läs mer på hemsidan eller kom in till vår butik i Viken.


För sten inomhus lagerför vi fönsterbänkar samt stenplattor för vägg och golv. Marksten och plattor i betong är starka och tåliga produkter framställda av naturliga material. Gör man det i trä eller tryckimpregnerat är det ganska enkelt. Vill man avancera lite kan man göra det av stenplattor eller mura en odlingslåda, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg