tisdag 24 november 2015

Hygrometer med sladd

Rubicson Kompakt digital hygrometer. Hygrometer med inbyggd termometer. Minnesfunktion för max- min-temperatur. Hög kvalité till bra priser.


En hygrometer hjälper dig att läsa av om det är för torr luft inomhus.

När du ska köpa en hygrometer är det bra att höra efter med hur exakt precision . Du kan idag välja mellan en hygrometer med eller utan sladd till sina sändare. Fördelen med sladdlös är att du kan ha fler än en sändare och kan placera både. När du mäter den relativa luftfuktigheten används fuktlogger, hygrometer eller. Tinytag finns med display, extern givare, ljudlarm.


Termometer eller hygrometer för externa givare med Ethernet interface PoE. Givare med kabel för temperatur och luftfuktighet avsedd för Comet .

Den med sladd (den sista länken) ska ha termometer i både inner . Denna hygrometer används med fördel i utrymmen som är svårtillgängliga. Mätområden: Innetemperatur -10°C. Ditt namn: Din e-post: Din väns e-post:. Jag har hittat iGrill ( med wifi) och iCelsius (tyvärr med sladd ). Håller med om att det är märkligt att ingen ren termometer med wifi.


Fjärrsändare med inbyggda sensorer för temperatur och luftfuktighet! HYGROMETER : Kombinerad termometer- hygrometer. Från mätaren går en sladd med en sensor som skall fästas utomhus. Vattensäker sensor för temperatur med meter sladd. Långtidsövervakning av inomhusklimat.


Liten och smidig hygrometer från Laserliner. Med ClimaCheck får du enkelt en översikt över klimatet i . Alem 0 punkt 3 andra stycket. Termo- och hygrometer i rostfritt stål med fäste för fastskruvning på vägg.

Artikeln anskaffas direkt från leverantör vilket kan innebära en något längre leveranstid. Leveres med udvendig temperaturføler på ca. Med kabeln ansluts mätaren till datorns USB- port. Trendig väggklocka i metall, med termometer och hygrometer. Inne- och utetermometer med sladd för mätning av utetemperatur.


Digital termometer och hygrometer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg