fredag 20 november 2015

Sveisemembran tak

Aktuelle konstruksjoner er broer, parkeringsdekker, betongbuer, tunneler og kulverter. Priser for protan sveisemembran. KLASSSISK MEMBRAN UNDER PÅSTØP. Flate tak stiller store krav til takbeleggets kvalitet og holdbarhet.


Våre takbelegg løsninger er ekstremt værbestandige og har meget lang levetid - se her! Våre verdensledende løsninger av tak og membraner er testet og godkjent av en rekke byggtekniske institutter i både Norge og i Europa.

Protans banemembraner for våtrom sørger for en effektiv og sikker installasjon i en operasjon. Produktet kan benyttes på broer, kulverter, parkeringsdekker, grønne tak og tildekkede . Sveisemembran på garagetak og terrasse. Lurer litt på hvordan vi hever terrassen fra membranen. Har sett buzon soklene til . Bidragsytere til denne veiledningen har vært IcopalTak AS, Protan Tak AS,. Luftede tak og kompakte tak er to alternative takutførelser.


Sika og protan leverer membraner for alle typer tak og terrasser. Sikaplan og Sarnafil prefabrikerte tilbehør er laget av polyvinylchlorid (PVC) eller polylefin (FPO) og er designet spesielt som komponenter i Sikas taksystem.

Radonsperre for klasse A,B og C med Derbigum 5mm Radoncoat sveisemembran. Vi arbeider med flate tak , takbelegg, membraner, papp og folie. Lagerført undertaksbelegg i polyester-armert utførelse.


Trygt undertak som benyttes på tradisjonell luftet undertak. Bitumbasert og lett å tilpasse. Vårt første tak som blir byttet med membran under (miljøduk), det var spennende å se at membranen våres ikke hadde tatt skade av å ligge under et torvtak i 10 . Du mottar et bevis som godkjent Protan Våtroms- og Terrasseinstallatør etter bestått eksamen i vårt tre dagers våtroms- og terrassekurs. Våre satsningsområder er punktreparasjon av flate tak og tetting av lekkasjer.


Våre garantier er de samme som ved bruk av sveisemembran eller papptekking. Membranen helsveises til betongdekke, primet med Isola Primer. På den måten sikrer vi kvaliteten på tekkingen.


Isola Dobbelt Lag kan legges på alle vanlige typer tak og underlag. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud! Vårt firma spesialiserer seg på tekking av flate tak og membran på badet.


Vi har lang erfaring med tekking av tak. Isolering og tekking alle typer flate tak etter . Restaurerer og etterisolerer alle typer gamle tak. Leverer alt av stigetrinn, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg