fredag 2 december 2016

Vedlikeholdsfrie terrassebord

Visste du for eksempel at det finnes helt vedlikeholdsfrie terrassebord som har års garanti mot råte? Ja, terrassetrender det finnes de også. Begynner du også å bli lei av å måtte olje eller beise terrassen hvert eneste år? Det finnes et helt vedlikeholdsfritt alternativ.


Ekstrem holbarhet med gode garantier. Vedlikeholdsfritt UTEN beis og maling.

Hos MAXBO finner du terrassebord som passer ditt behov. Velger du terrassebord av god kvalitet, får du mer fritid i årene som kommer. Fiberon, er nærmest vedlikeholdsfrie. Spørsmålet mange stiller seg er derfor om de bør velge vedlikeholdsfrie terrassebord eller . Terrasser er eksponert for naturen døgnet rundt.


Bordene krever ingen beising, oljing . AZEK vedlikeholdsfritt terrassegulv har tydelige fordeler over andre type terrassebord i både tre og i kompositt. Hva sier du for eksempel til en terrasse i gop Woodlon Elegance med trestruktur i lysegrå, grå eller brun?

Eller gop Woodlon Original med rillet . For selv om vanlig impregnert terrassebord teknisk sett ikke krever vedlikehol liker vi nordmenn å beise eller olje terrassen innimellom så den . Kampanje28x1Royalimpregnert terrassebord brun. Det går ca løpemeter på m og bordene selges i pakker på bor på totalt 9. Dersom du skal bygge terrassen selv, har du muligheten til å velge i et hav av ulike terrassebord - deriblant vedlikeholdsfrie terrassebord. Vi har fylt opp lageret med lekre og vedlikeholdsfrie produkter fra AZEK.


Jeg jobber selv hos maxbo og kan derfor litt om beachplanken fra vår leverandør Bergene Holm. Jeg ser at det er noen av slike terrassebord som krever fast avstand (cm.). Nå husker jeg ikke i farten helt hva jeg la av avstan men vil helst . Dette er siste generasjon vedlikeholdsfrie terrassebord , og er ikke et blandingsprodukt slik som WPC kompositt, sier Espen Thorvaldsen i Real . Med innfreste spor på sidene for skjult innfestning. Kebony er et eksklusivt treverk anbefalt av ledende arkitekter. Kompositt terrassebord er massive og vedlikeholdsfrie.


Da gikk han for terrassebord i trekompositt, blant annet for å unngå vedlikehold. I år kommer vi til å ha en omsetning på disse vedlikeholdsfrie. Impregnert trelast brukes til terrasser, plattinger, levegger og utvendige trapper. Visste du at det finnes produkter som krever mindre vedlikehold enn vanlig .

TrexNorge sine terrassebord gir års garanti mot falming og flekker. Med Trex får du en problemfri. Specialists in floating construction Bluet Ltd and Marinetek Group, have collaborated to create a spectacular floating villa located in Marinstaden, Sweden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg