torsdag 16 februari 2017

Danbolig niels hald østerbro

Vi samarbejder med byggeherre fra starten af projektet, . Søger du efter en god ejendomsmægler på Østerbro ? Uanset om du køber eller sælger bolig gennem os, er vores mål, . Niels Hald syntes godt om dette. Siden har jeg åbnet to på østerbro , en i City. Kom indenfor og få en kop kaffe og en uforpligtende bolig snak hos.


Det er detaljen, der fuldender værket danbolig. Projektsalg, Kjobenhavn, København, Denmark. I de verdensberømte, københavnske kartoffelrækker finder man et lille toptunet byhus med en . Hos danbolig Østerbro har vi fokus på høj kundetilfredshed.


Nyopførte lejeboliger i hjertet af Østerbro på 3-værelser, alle med altaner, så det er muligt at nyde solen hele dagen. DANBOLIG NIELS HALD PROJEKTSALG. Erhverv København er et erhvervscenter med mange alsidige og kompetente medarbejdere, . DINE ARBEJDSOPGAVER: kommissionering og salg af boliger opsøgende . Nyligt overtaget boligudlejningsejendom på Østerbro i København er. Danbolig Halsnæs søger nu administrationstrainee til vores forretninger hurtigst muligt. For mere information og kommentarer fra vores brugere klik her . Stockholmsgade– Smukke lejligheder på Østerbro.


Ejendomsmægler Østerbro - Få gratis salgsvurdering hos danbolig. Er du klar til at tage det næste. Vesterbro, Nørrebro, Østerbro og Amager. Frederiksberg, Amager og i Roskilde.


Profilannonce Den moderne bolig skræddersyes, så den passer til . Kontakt: Alice Lotinga, partner, projektdirektør.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg