onsdag 22 februari 2017

Grillspett rådjur

Endast det bästa är gott nog på jägarens grillspett. Vad som gör detta vin intressant är att det är uttalat mycket lämpligt till grillat rådjur. Inför sommarens grillfester är det alltid bra att planera styckningen. Att skära ut några fina bitar bogstek lämpliga för grillspett är snabbt gjort. Shish betyder sex och kebab betyder grill.


Sex bitar kött på ett grillspett med andra ord.

Traditionellt görs shish kebab på vilt, men passar lika . Varför inte prova pastramistekt rådjur med getost, eller bakad potatis med rådjurssplit? Du kan göra grillspett på alla typer av kött. Undvik att blanda olika slags kött på samma spett, då dessa har olika långa grilltider. Fick ett tips att stoppa ner såna där små grillspettpinnar i trä runt grönsaksodlingen, runt bärbuskar etc. Detta ska tydligen inte gillas av rådjuren . Goda, lättlagade recept för vardag, fest och andra tillfällen.


Våra recept är alltid provlagade i Arla Köket för att garantera ett gott resultat. Formade som rådjur och i rubust rostfritt stål blir de perfekta grillspett för alla råvaror.

Grillspjut (på bilden) marinerat vildsvin samt grillspett på rådjur. Eva-Lena Soder, Anna Danielsbacka, Monica. Grillspett är ett lika säkert sommartecken som smultron på strån. Säg en matkultur , och vi kan förmodligen nämna en lokal rätt serverat på spett. Blev nyligen medlem på jaktfilm.


Pensla de med olja och grilla, bygg härliga grillspett , eller grilla grönsakerna i folie. Majs, sparris och andra primörer är grön grill när den är som bäst. Rosaröd: 55° Rosa: 60° Genomstekt: 70°. Den unika tropiska banankaraktären för pinotagen känns lätt igen. Recept hittar ni på hemsidan.


Rådjur jagas och tillagas även i Asien. Passa på att fynda redan idag! På Guru har de en typisk indisk grill som de sticker ner grillspett i. Motorns sladd ansluts till ett jordat 230V-eluttag.


Sommarens special blir grillspett på rådjur och vildsvin. Viltburgare- och spareribs är annat vi kommer att erbjuda. Vi bjöd på grillspett gjort på rådjur och hjort.


Bra och innovativa köksprodukter. Extra bra service och expertis.

MONTALBERA LACCENTO RUCHÉ DICASTAGNOLE .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg