torsdag 16 februari 2017

Jaktfilmer på youtube

För att vi ska fortsätta göra jaktfilmer så gilla. Lubbe och Jompen åker på kaninjakt på Gotland. Lubbes dåliga rygg får honom att tappa fokus.


Här kommer lite drevjaktsaction från årets jakter. Vill tacka alla som varit med och gjort denna film möjlig.

Fler jaktfilmer och reportage hittar ni. ARVIDSJAUR 5Arvidsjaur När Marcus Carlsson, 3 hörde sin hund Vuosko skälla förstod han att en älg var i farten. Vid niotiden på söndagen inträffade ett strömavbrott i delar av . Sedan kan du titta på över . Allt fler jägare lägger ut filmer från sina jakter på nätet. Vissa jägare tycker att det är fel att lägga ut filmer som visar dödandet av djur, andra . Numera är han även på jakt efter den perfekta naturfilmen.


David Sundell har jagat länge.

Red Moose Hunting satsar fullt ut med att producera jaktfilm för internet. Drevjakt på vildsvin och älg. Ontarget videologg – Eftersök på.


Per Bula Kristoffersson arbetar som professionell eftersöksjägare och har följt skadat vilt i snart år. Och visst finns det många jaktfilmer på nätet, men ingen som den här, säger. Filmen ”Ståndskallet” ligger på och du hittar den här:. Tyvärr skjuts även denna fina. Det var nu dags att förnya hemsidan lite och länka till mina filmer som ligger på.


Unikt filmklipp: Räv i jakt på sumpbäver. Men sedan några år tillbaka så producerar de även jaktfilmer. Han vill filma det genuina med jakten och föra det vidare, inte skjuta på allt han ser.


Var med som pass skytt åt en god vänn och hans smålandstövar tik på år vi. Nu befinner vi oss på Flashback så antingen tipsar ni om andra trevliga jaktfilmer eller så kan ni starta egna trådar som heter något i stil med . Följ gärna på - Jägarliv. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Har du funderingar kring om din jakthund?

Anna Pamuk, veterinär och verksam vid Fjällveterinären i Strömsun svarar på dina frågor. Har planer på att ordna jägarexamen nu inför hösten. VI GÖR JAKTFILMER PÅ.


Nu är filmen ute på. : Älgdrama fångades på film - Nsd. Dock hade jag begränsat med filmmaterial (där det inte är massa skitsnack) och inte har jag .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg