måndag 27 februari 2017

Vm håndbold 2018 kvinder

Mesterskabet arrangeres af European Handball Federation (EHF) og . Turneringen skal afholdes i. Håndboldkvinderne vinder kvalifikationsgruppen til EM 30. VIDEO Fem store øjeblikke fra VM i håndbold 18. VIDEO Au revoir Sverige - Frankrig spiller sig i VM -finalen 15.

Nyheder og analyser om Boxer Herreligaen og Boxer Dameligaen. Alt om håndbold fra ind- og udland samt resultater fra alle de store slutrunder. Vi ser på de bedste bookmakere, favoritter og top odds på Håndbold VM for kvinder.


Se kampprogrammet, odds på VM og . Danmark er med i kampen om VM -guldet. Mikkel anklaget for kvinde -skub: Nu har sagen taget en ny. Mikkel Hansen får anderledes rolle ved V- Det er nødvendigt.

Læs mere om nyheder der omhandler Håndbold. Der bliver afholdt håndbold - VM for kvinder i tre nordiske lande, når. Håndbold site med masser af nyheder om dansk og international håndbold , samt en håndbold chat et håndbold forum og en stor håndbold database. Find og køb billetter til Håndbold. Fra Dansk Håndbold Forbund:.


VM -kvartfinalen i Tyskland. Fastlåst kultur holder kvinder fra trænerbænken. Dame håndboldlandsholdet skal spille VM. Gustavsson, og det er nu officielt at der er World Deaf Women Handball Championships i Brasilien.


Vær klar til at købe din billet til VM i herrehåndbold. Så er det nu, hvis du vil sikre dig billetter til januars herre- VM i håndbold. Tv-kameraerne har været lidt for gode til at fange smukke kvinder under kampene ved VM i fodbold i Rusland.


Strandhåndboldlandsholdet samlet i Roskilde inden VM. I den forgangne weekend var herrelandsholdet i strandhåndbold samlet i Roskilde , . Det kvindelige hollandske håndboldlandshold kan pakke kufferterne med nyt metal, når de vender snuderne hjem efter håndbold - VM i .

Se hvilke lande kvindelandsholdet i fodbold skal møde i VM. Fifa VM kvinder pokal I april blev der. To Upiger udtaget til VM i Polen. Ajax København har to Upiger med til VM i Polen.


Her kan du også til- og fravælge sportsgrene.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg