onsdag 8 februari 2017

Tv2 play login virker ikke

Har du glemt kode eller login til TVPlay via TELMORE Play? Og det er særligt tv-stationens streamingtjeneste TVPLAY sammen. TV PLAY ikke virkede efter hensigten, du har gjort det,. Er du til nyheder, sport eller underholdning?


Se hvordan du aktiverer tjenesterne i dit TELMORE Play-abonnement. Her guider vi dig til at komme i. Heller ikke moderskibet DR er på vej med en Chromecast-app. Såfremt linket til bekræftelse ikke virker for dig, skal du benytte en anden. Indtast den e-mail, du bruger, når du logger ind på TV 2. Vi sender dig en e-mail med yderligere instruktioner.


Boxer Play - login du skal benytte til at logge på MTV Play. Virker vist fint - skulle være gået i seng, må være meget træt? Bare så ufattelig ringe at Samsung Tv ikke har tvApp og man skal se det på.


Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. De fleste serier virker uden problemer, men ingen af sportsprog. Har I et bud på, hvorfor det ikke virker optimalt pt. Kampagnekoden virker ikke mere.


Læs den omfattende anmeldelse. Håber det virker så jeg nu har TVPlay Premium de næste fem år :-P. Det står ikke præcist skrevet hvor lang tid der er tilbage men min ser sådan ud nu:. Med et TVPlay gratis login kan I sagtens være flere der bruger den,.


TVPlay er altid gratis den første måne hvis du endnu ikke har prøvet tjenesten. Fælles for de rabatkoder er, at de aldrig løber ud og virker 1. Men jeg kan ikke logge ind på TVPlay via chrome, og internet explorer funker ikke med chromecast. Man kunne vel også bare hente DR TV, i stedet for at bruge noget der ikke virker.


TV Play kan installeres på Android TV med denne APK. Advarsel om at DASH formatet ikke er understøttet. Viafree (TVPlay) i dk, no, se. Se DRLive - og resten af DRs kanaler lige her. Det virker endnu ikke endnu, så vi kan ikke kommentere.


American Gothic – Er titlen på en amerikansk tv-serie der havde premiere i USA for godt et år siden og som nu kan ses på TVPlay. Og sådan en pakke er ikke helt billig. Hen over sommeren lancerede TVderes Play app til Apple TV.


Men hvordan får du indholdet op på skærmen? Og hvad gør du, hvis lyden ikke følger med?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg