måndag 13 februari 2017

Ytong multipor kælder

Multipor er en mineralsk isoleringsplade, der er ubrændbar og miljøvenlig, og som er beregnet til udvendig isolering af ydervægge og tag samt indvendig . De er begge relativt dyre og ønsker derfor . Fugt i kælder trods omfangsdræn og renovering efter skybrud? Ytong Multipor og Skamol, der så. Indvendig isolering, hvilken løsning kan i anbefale?

Speciale_Hovedrapport_Master_G. Baggrunden for specialet er en case, hvor en kælder i et typisk. Eller har du fugt i kælderen? Hej jeg står for at skulle renovere vores 48mkælder. Læs her, hvordan du gør det selv.


Jeg ville aldrig bruge gips i en kælder (heller ikke såkaldt vådrumsgips). Pladerne leveres på paller indpakkede i folie og bør først udpakkes, . Kontakt os for at høre mere om bekæmpelse af fugt i kælder.

Vi har fået det nede i vores kælder og det er super flot. Efterisolering af gulv mod kælder. Ventilationsanlæg med varmegenvinding. Den her viste metode går ud på at efterisolere kælder. Fugtige kælder system (Lersystem og fugtige kælder ). Det omfattende produktsortiment sikrer løsninger i porebeton til hele råhuset fra kælder til tag.


Etageadskillelse over kælder samt bygningsdele, der bærer etageadskillelsen. Isolering mod kælder og portrum. Hvis du har en kold kælder , kan der være flere fordele ved at isolere den. Her har vi isoleret et ældre kælderbad med Multipor plader, som vi har rigtig gode erfaringer med.


Vinduerne i kælder og stueetage var det ikke noget problem at få lov at. Samlet vurderet står renove. Jeg står men en rigtig grim kælder som jeg vil til at friske op.


Så jeg har kig på ytong multipor eller Skamplus plader er der nogen der kender. Det kommer lidt an på typen af huset, hvor fugtig din kælder plejer at være, samt hvor nyt huset er. SUNDOLITT KUB USundolitt KUB er ét element bestående af forskalling og isolering.

Elementet har en 1mm tyk betonkerne, som sikrer en effektiv . Du skal sikre dig at der er luftcirkulation bagved beklædningenen, som var det i en kælder. Grundmursplade kan også anvendes som underlag ved lægning af tørvetag eller som underlag indvendigt i kælder. Hvis kælderen skal være opvarmet, er det selvfølgelig ikke noget problem, men varme, uisolerede rør i en kold kælder er ensbetydende med store unødvendige.


YTONG Multipor isoleringsplade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg