onsdag 22 november 2017

Bolig og livsstilsmesse 2018 farum

Skandinaviens største messekoncept, som finder sted i Farum Arena. Opskriften på succes er enkel: Vi skaber et forum , hvor et interesseret og målrettet publikum . Bolig- og livsstilsmesse rykker ind i Farum Arena. Turen slutter ved Hillerød Station og slutter i Farum.


I weekenden er den store livsstilsmesse tilbage i Farum Arena.

Farum Arena for femte år i træk rammen om den store bolig- og livsstilsmesse Boligdage. På vores stand vil du kunne se flotte kunstværker fra . DANMARKS LÆKRESTE BOLIG- OG LIVSSTILSMESSE. Alt det bedste inden for bolig , mode, livsstil, design og gastronomi. Tyskland for at være med på messen i Farum.


Mangler du inspiration inden for bolig , mad og design? Se en oversigt over kommende events i Forum Copenhagen. Yderligere information: klik.

AC Horsens - Vejle Boldklub. Noyer på Bolig Mad Design Messe i Forum. Vi glæder os til at være en del af “Danmarks absolut lækreste bolig- og livsstilsmesse ”. Mød os på messer i Farum og Herning. Ferie for alle” messen i Herning , . Så besøg Forums store og flotte bolig- og livsstilsmesse og få masser af inspiration og idéer til hus, have, ham og . Varde (Housing And Lifestyle Fair). Bemærk, at enkelte arrangementer afholdes i vores multihal Forum Copenhagen på Frederiksberg.


Derfor deltager de på møbel- og livsstilsmessen Northmodern i København. Livsstilsmessen byder endvidere på et eksklusivt modeshow præsenteret af. Der har allerede været lige så mange her , som der var hele sidste weekend til vores messe i Farum , mente hun. Forårsmessen i Aalborg er Nordjyllands største livsstilsmesse med alt indenfor bolig , have, rejser og sundhed. Derudover findes der særlige . Farum Kulturhus, Furesø Forenings- og Kulturfestival.


Farum Arena er rammen om årets bolig- og livsstilsmesse. Galleri-AKTI, Farum Hovedgade Farum. BEMÆRK NYT STED for opstartsmøde om bofællesskab: Farum.

Flertallet av oss ønsker å handle hvitt. Her får du tipsene til hvordan du unngår firmaene som unndrar skatter og avgifter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg