onsdag 22 november 2017

Falsad spårpanel 22x145

Falsad spårpanel med fasade kanter 22x145. Hörn ska vara rillade och rundade . Leverantör: Södra Timber AB. Ytterpanelbräda som kan användas till fasadbeklädnad.


Den falsade spårpanelen med fasade kanter kännetecknas genom att den på båda sidor har fasade kanter ner mot fals. Den ena falsen är längre än den andra.

Används som utvändig beklädnad av husfasaden. Denna produkt säljs och levereras i fasta längder. Utbudet av lagerlagda längder varierar. M GRUNDMÅLAD FALSAD MED FAS KAN.


Mellanstruken falsad spårpanel. Finns att beställa i vitt och rött. Ytskick: En finsågad framsida. Z-panelen skall användas stående.

Jag är intressera kontakta mig. Exempel: spontad spårpanel , falsad spårpanel , dubbelfasspont med mera. Vi funderade att ta den bredare 22X1men det blev till 1till slut vilket vi är glada för att vi . Hos BAUHAUS hittar du flera sorter av panel, ytterpanel, z-panel och fjällpanel i obehandlat trä i många olika längder och dimensioner. Baspanel x 1Obehandlad.


För liggande som stående beklädnad. Brädan är sponta vilket medför att man slipper synliga skarvar. Profilskisser som är skalenliga. Utvändiga paneler - lagervaror.


Vi jämför priser från de bästa butikerna för att hjälpa dig . Grundmålad falsad spårpanel för utvändig fasadbeklädnad. Stående panel med längd över m och liggande paneler längdskarv. För dig som byggare så innebär detta fördelar i att . Fråga din bygghandlare om priser och leveranstid. Lockpanel går att beställa i valfri dimension. Normala virkeslängder (meter).


FALSAD SPÅRPANEL GRUNDMÅLAD verksamhetsberättelse aktiebolag exempel . Virkespaket med falsad spårpanel.

Auktion: Lindells Snickerier . Produktbenämning: Dubbelfas halvspont.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg