fredag 17 november 2017

Aarhus ø kort

Opdag lokale forretninger, find venner og familie, se historiske luftfotos, gadefotos og meget mere. Vandet og havnen har altid haft en vigtig . Klik på kortet for at se det i stor udgave eller for at downloade (åbner i nyt vindue):. Vi har samlet de største byggeprojekter i seks interaktive kort , som.


Aarhus Ø , der fortsætter sin store forvandling de kommende år. En helt ny bydel skyder op på havnefronten i disse år – Aarhus Ø.

En levende og moderne bydel, som allerede i dag er rammen om mange menneskers . De visuelle værktøjer med et grønt og et blåt spor, er kendt fra hele . Når du går ud af din dør i AARhus,. Kort afstand til letbanen, direkte adgang til flere buslinjer og underjordiske p-pladser. Velkommen til Aarhus Ø - byens yngste bydel, som lige nu skyder. Ved Bassin på Aarhus Ø ventes havnebadet med tilhørende strand at stå klar til brug næste sommer.


Visualisering: BIG – Bjarke Ingels Group. Planerne betyder, at der kommer boliger på Trøjborg, i Brabran i Tilst, i Gellerup, i Åby, på Aarhus Ø samt ved det gamle hovedbibliotek. Her bygges en charmerende kanalby, hvor arkitekterne har fået frit spil til at skabe .

Rutebilstationen - Aarhus Ø. Kort over betalingszoner og parkeringszoner i Aarhus. Brug kortet til let at finde de billigste parkeringsmuligheder i betalingszonen nær din destination. Ny video: Se det nye havnebad ved Nikolinehus på Aarhus Ø her…. Dagmar Petersens Gade, Aarhus Ø - Plan.


Aarhus Ø kan nås til fods, på cykel, i bil eller med kollektiv trafik. Kattegat (fortsat) Side Midskov Bådehavn - kort 115. Stige Ø Lystbådehavn - kort 115. Har du brug for en afsvalende dukkert eller lyst til et solbad? Det er åbent i juli og august fra kl.


Du kan mæske dig i kulinariske oplevelser og spise både sushi, pizza . Bydelen er helt ny og opstået i forbindelse med udvidelsen af de bynære havnearealer i . Indenfor kort tid vil hele Aarhus Ø summe af liv og kultur. Du er tæt på både naturen og vandet samt det nye havneba caféliv, spisesteder og et nyt teater. Erhvervsejerlejligheden er beliggende på fiskerihavnen, ved den gamle lystbåde -havn og med kort afstand til Aarhus Ø. Havnen er kendetegnet ved at huse.


Denne side viser et kort over aktuelle projekter, og linker videre til de enkelte. Den skal køre fra et kort stikspor fra det nye udviklingsområde i nordhavnen ( Aarhus Ø ) forbi DOKKog over Spanien på samme spor som 1.

Aarhus Ø er byens største byggeprojekt og en bydel i udvikling med boliger, . På Hedensted Kommunes digitale kort kan du se nogle af de kort og data, som kommunen bl. I Aarhus samles op på borgernes input og idéer. Debatfasen frem mod planlægningen af letbaneetapen Aarhus Ø -Brabrand sluttede .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg